Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Престиж Сити 2 Хотел 2*, Приморско

Престиж Сити 2 Хотел 2*, Приморско

Приморско, Престиж Сити 2 Хотел 2*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

4-зведният луксозен апартаментен комплекс Престиж Сити 2 се намира на самия бряг в курортното градче.

Хотелът:


Апартхотел Престиж Сити 2 е ваканционен комплекс в Приморско, който граничи на изток непосредствено с морската ивица и пясъчните дюни, на север - с живописната и широка речна долина на реката с екзотичното име - Дяволска. Месността около апартаментите се казва „Пясъчника” и е известна като екологично чист район. Разстоянието до центъра на града е 1.5 км.

Стаите:


Комплексът включва две 5-етажни сгради и предлага на своите гости 15 атрактивни студиа, 98 комфортни едноспални апартамента, 59 уютни двуспални апартамента и 2 лукзозни триспални апартамента. Всички апартаменти са напълно обзаведени с климатик, кабелна TV и оборудвани кухни с прибори и посуда, както и тераса с мебели.

Храната:


Комплексът разполага с основен ресторант, воден бар и лоби бар, където се предлагат маркови напитки и коктейли, които всеки може да ползва около басейна. Освен това има два мини-маркета и един супер маркет.

Удобствата:


Престиж Сити 2 разполага с няколко басейна за деца и възрастни и джакузи за малките палавници. На разположение на гостите има детска площадка и Спа и уелнес център. Комплексът разполага и с паркинг, предназначен за гостите му. Комплексът предлага още 24-часова рецепция денонощна охрана и конферентна зала.


иконка иконка

By Maria Koynakova