Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Радисън Хотел 5*, София

Радисън Хотел 5*, София

София, Радисън Хотел 5*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:

Един от първите 5 хотели в София, с които монополизмът на хотел Шератон приключи - идеално разположен в центъра на столицата, хотел Радисън Блу е нещо повече от удобство за бизнес пътуванията ви. Само на няколко минути от търговската улица, на една крачка от Парламента и Софийския университет. Перфектен за вашия престой в София.

Стаите:

Стаите са с два вида разположение. Едните са с централен изглед към парламента, а другите – към една от малките улички в София. Това има предимства и недостатъци. Тези с изглед към парламента са с доста впечатляваща гледка, но това е едно от най-натоварените места в София през цялото денонощие. Другите са по-спокойни, но каквото и да си говорим – малките софийски улички не са от най-чистите и приятни за гледане. Всички стаи са просторни – голямо легло, каничка за кафе или чай, които са безплатни, Интернет, сейф, минибар, телевизор, телефон и баня.

Храната:

В ресторанта винаги има някакво екзотично меню за т.нар. „брънчове“, обяд или вечеря – наистина са много вкусни, но често цената може да ви накара да се по стреснете. Разбира се, ако сте в командировка, това не трябва да ви притеснява особено. Закуската е задължителна – иначе ще пропуснете завидно разнообразие.

Удобствата:

Хотелът предлага и СПА център със сауна, парна баня и фитнес в които можете да се отпуснете след натоварващ ден. За нощните забавления – все пак сте в меката на заведенията. Само в радиус от 20 метра ще намерите поне 10 заведения. 


иконка иконка

By Maria Koynakova