Рамада Пловдив Тримонциум Хотел 4*, Пловдив

Рамада Пловдив Тримонциум Хотел 4*, Пловдив

Пловдив, Рамада Пловдив Тримонциум Хотел 4*

Изгодни пакети

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Разположен на главната улица в Пловдив.

Хотелът:


Луксозен хотел разположен в самия център на Пловдив. Недалеч от важни административни учреждения, нощни клубове, исторически забележителности, а също така и до красивата градска градина, това прави хотела подходящ както за служебни така и за културно познавателни посещения на града под тепетата.

Стаите:


Рамада Пловдив Тримонциум разполага със 158 стаи и апартаменти. Простортни и конфортни обзаведени в съвременен стил.

Храната:


Ресторант Тримонциум със своите две зали Малка и Голяма предлага възможност за обяд и вечеря в конфортна и стилна атмосфера. На панорамния етаж е разположен ресторант Амбасадор. Той ще Ви очарова със специфичната си атмосфера и вкусни ястия.

Удобствата:


На разположение на гостите са външен басейн през лятото. Вътрешен построен върху останки от античен римски път. В СПА центъра може да откриете масажен кабинет, сауна, предлагат се и йога курсове, както за възрастни, така и за деца. Има и малък фитнес за хората които искат да подържат фигурата си.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova