Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

РИУ Правец Резорт Хотел 4*, Правец

РИУ Правец Резорт Хотел 4*, Правец

Правец, РИУ Правец Резорт Хотел 4*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  деца до 6 години се настаняват без доплащане.

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:


Преди години град Правец имаше „Шатрата” - известно и луксозно заведение на брега на езерото. Днес „Шатрата” още е там, но вече бледнее пред новото място, предизвикващо интерес – комплексът “RIU Pravets Golf & SPA”.

Хотелът е едновременно отдалечен от всякаква урбанизация и само на няколко минути от автомагистрала „Хемус” и на не повече от половин час с кола от София.

Накратко – изключително удачно място за неколкодневен отдих по празниците.

Стаите:


Стаите са уютни и модерни, а гледката към езерото е чудесен старт на всеки ден.

Храната:


Oсновният ресторант на комплекса предлага закуска, обяд и вечеря на бюфет. Изискани интернационални менюта и тематични вечери според селекцията на Главния готвач. Ресторантът разполага с 220 места с прекрасна гледка към езерото и планината, слънчева тераса с капацитет до 70 места и стилен интериор.

Модерната клубна къща на Pravets Golf Club, разположена от южната страна на езерото се вписва по един неповторим начин в живописния планински пейзаж. Ресторантът с уникална тераса и гледка към голф игрището, езерото и RIU Pravets Resort предлага уютна атмосфера и изискана селекция от интернационални блюда и напитки.

В Тематичния гурме ресторант ще се насладите на нови, непознати и вълнуващи вкусове внимателно селектирани  от интернационален екип от готвачи добили своите умения в едни от най-добрите ресторанти в света.

Удобствата:


Дори и никога да не сте проявявали интерес към голфа, не може да останете безразлични към огромния СПА център в комплекса, към ресторантите, пиано бара или към внушителния закрит плувен басейн.


иконка иконка

By Maria Koynakova