Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Ривиера Бийч Хотел 5*, Златни пясъци

Ривиера Бийч Хотел 5*, Златни пясъци

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:

Името „Ривиера” е малко изтъркано, но пък привлича.

Riviera Beach е нов хотел в курорта, които се отличава от тежките каменни постройки, които могат да бъдат забелязани по северното Черноморие.
Разположен е буквално на плажа и е заобиколен от много много зеленина.

Стаите:

Всички стаи и апартаменти са просторни и чисти и са с изглед към морето и са обзаведени с всичко необходимо – имат телевизор, телефон, интернет и сейф.

Храната:

Основният от трите ресторанта е заобиколен от градината на хотела – това е предпоставка за една спокойна и дълга вечеря. Другите ресторанти не блестят с нищо особено, но кухнята не е лоша.

В самия комплекс има и рибен ресторант, който се намира малко по-близо до други два хотела в Ривиера – „Империал” и „Лотос”. Там готвят много вкусно – ако обичате риба, не го пропускайте. Не  е луксозен, а типичен рибен ресторант на брега на морето.

Удобствата:

Характерното за двата басейна в хотела - вътрешен и външен, е че и двата са с минерална вода. Вътрешният е по-големият от двата, но много малко са хората, които биха стояли на закрито, когато навън е лято.


иконка иконка

By Maria Koynakova