Родина Хотел 4*, София

Родина Хотел 4*, София

София, Родина Хотел 4*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът се намира в централната част на града.

Хотелът:

Типичен 4 бизнес хотел в София, съществуващ от години, както и други. Доста голяма част е реновирана. Това включва общите части и доста от стаите. Удобен е както за индивидуални командировки, така и за групови мероприятия. Има много конферентни зали, бизнес център, ресторанти, барове и какво ли още не. Това, което може да ви привлече повече към него е централното му разположение. Определяме го като среден клас хотел, който е ниско бюджетен и една важна особеност- доста е голям. Ако сте за кратко и основно по работа, това е вашият хотел. Препоръчваме ви да се насочите към реновираните стаи, разделени от хотела на „Луксозни” и „Делукс”.

Стаите:

Разделени са основно на стандартни без климатик, стандартни с климатик, луксозни и делукс. Ние ви препоръчваме последните два вида- ако не искате да сте настанени в стая, напомняща ви за едно време. Луксозните стаи са реновирани и имат климатик, телефон, малък телевизор и баня.

Храната:

Изборът е голям, но само ако нямате време да се разходите. Определено не си заслужава да се затваряте вътре при изборът, който се предлага навън. Все пак за ваша информация има голям ресторант, в който се сервира закуската, денонощен бар- ресторант и кафе-ресторант, които работят денонощно.

Удобствата:

Хотелът предлага денонощен рум-сървис, открит паркинг, който е доста удобен, поради факта, че в София вече няма къде и моторче да се паркира. Останалите услуги, които се предлагат са бизнес център, лоби бар, спортен център с чист и поддържан басейн, фитнес, сауна, нощен бар и пиано бар. Конгресният център е голям- има 9 конферентни зали с климатик и дневна светлина.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova