Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Романс Хотел 3*, Лозенец

Романс Хотел 3*, Лозенец

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът се намира между Лозенец и Китен

Хотелът:


Хотелът е сравнително нов и е построен на върха на една скала, точно пред морето. Това само по себе си го прави доста добър само заради гледката, която се открива от всяка една негова част.

Въпреки че се води в Лозенец, хотелът се намира по средата между Китен и Лозенец. Това от една страна е плюс - далече е от лудницата, от която понякога ни писва. От друга страна – не е особено удобно ако сте решили да се прибирате пеша след дълга нощ навън.

Хотелът има собствен плаж - малък е и малко трудно се стига до него заради факта, че трябва да се спуснете от скалата. Но пък е безлюден и особено спокоен в сравнение с останалите по южното ни Черноморие.

По плажната ивица от хотела до Китен се стига за 15 минути и това до голяма степен неутрализира неудобството с местоположението спрямо двата ни морски курорта.

Изборът дали да изберете този хотел е ваш - ние можем само да ви посъветваме да го направите.

Стаите:


Стаите са просторни и приятни. Обзавеждането е сравнително ново и всяка стая има тераса, която гледа директно към морето.

Всяка стая разполага с телевизор, мини бар, климатик, телефон.

Храната:


Хотелът предлага изхранване от закуска, лек обяд и вечеря, което е включено в цената. А храната не е никак лоша.

Удобствата:


В хотела може да се ползва безплатен безжичен интернет във фоаето. Предлага се и безпратен паркинг а гостите. Отделно има външен басейн, от който се открива невероятна гледка към морето.


иконка иконка

By Maria Koynakova