Санкт Петербург Хотел 4*, Пловдив

Санкт Петербург Хотел 4*, Пловдив

Пловдив, Санкт Петербург Хотел 4*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:

В Пловдив има два хотела, които повечето хора наричат „соц” – не защото са лоши, а защото са от едно време и са запазили външния вид оттогава.  Хотел „Санкт Петербург” е единият от тях. Но въпреки сравнително отдавна строената сграда , архитектурата е впечатляваща и в момента това е един от най-добрите бизнес хотели в Пловдив – визираме не само интериора, но и обслужването. Разположен е само на няколко минути път от центъра на Пловдив и предлага всички необходими удобства за корпоративни срещи или мероприятия.

Стаите:

Санкт Петербург разполага основно със студиа. Има и единични стаи, но броят им е доста малък. Не са толкова скъпи колкото студиата и са достатъчно уютни за хора, дошли в града само по работа. Студиата от своя страна, се ползват се както за единично настаняване, така и за двойно настаняване. Те са сравнително широки и просторни. Всички стаи в хотела разполагат с телевизор, телефон, мини-бар, интернет.

Храната:

Санкт Петербург разполага с няколко заведения за хранене. Основният ресторант е впечатляващ и много вероятно най-големият в Пловдив – цели 600 места. Интересното при него е, че е на два етажа и е с подвижен покрив, което предразполага към сериозни забавления под небето – ако имате късмет да не вали, разбира се. Хотелът разполага и с бизнес ресторант – предвиден е за бизнес срещи и оставяне на добри впечатления, затова и менюто му е малко по-засукано от това на основния ресторант.

Удобствата:

Едно от основните предимства на хотел Санкт Петербург е паркингът – голям и с достатъчен капацитет за всички гости на хотела. Небезизвестният Аква Парк в Пловдив е построен към хотела, което осигурява и запълване на свободното време в летните горещини. Един от недостатъчите, който ни прави впичатление е това, че асансьорите са малко малки за капацитета на хотела, но това най-вероятно е просто наследство от миналото. В хотела още има бар-панорама – името само казва, че се намира високо и предлага добра гледка. Подходящ е за фирмени коктейли или само за едно питие вечерта след изморителния работен ден. В хотела има и нощен бар, ако все пак те сте толкова изморени.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova