Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Саут Бийч Хотел 4*, Царево

Саут Бийч Хотел 4*, Царево

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

на границата на природен парк "Странджа", на 70 км от летище Бургас

Хотелът:


Апарт-хотел South Бeach е ново сдание на морското крайбрежие. В архитектурен план преобладава българския национален стил, в комбинация с модерен вътрешен дизайн. Саут Бийч се състои от три сгради: Блок 1, 2 и 3, общо с 150 апартамента и студия, всеки с площ от 50-100 кв.м. и повече. По-голяма част от апартаментите са със страничен изглед към морето.

Стаите:


Апартаментен хотелски комплекс "Саут Бийч" разполага с 200 помещения а именно: двойни стаи с 2 основни и едно допълнително легло- 30 кв. м, двойни разширени стаи /фамилни/ с 2 основни и две допълнителни легла - 50 кв. м, студиа - 2 основни и две допълнителни легла - 60 кв. м. апартаменти с една спалня - 2 основни и 2 допълнителни легла- 70 кв. м. Апартаменти с две спални - 4 основни и 1 допълнително легло - 80 кв. м. Двустайни апартаменти с хол и спалня с две редовни и три допълнителни легла 100 кв.м. Тристайни апартаменти с четери редовни и три допълнителни легла - 120 кв. м. Апартаментите са с: трапезария, всекидневна, спалня, просторна тераса и кухненски бокс, оборудван с хладилник, вградени керамични котлони и аспиратор. Баните са с вани. VIP апартаменти двустайни с джакузи централно море, VIP апартаменти тристайни централно море

Храната:


На територията на Саут бийч има два основни ресторанта. Единият е с 60 закрити и 100 открити места и е разположен непосредствено до големия басейн. Вторият ресторант се намира в английския двор на Блок 1 и разполага със 100 закрити и 60 открити места. Двата ресторанта са оборудване с блок-маси и са свързани помежду си и в тях се предлага еднакво меню. Безплатни чадър и шезлонг на плажа.

 

Описание на All Inclusive офертата

Удобствата:


В апартхотел Саут Бийч има екип от аниматори, от 08.30 до 22:30 часа се грижат за развлеченията на туристите - водна гимнастика, стречинг, разнообразни игри, тематични вечери, детски дискотеки и партита за възрастни. Освен това се организират различни спортни и водни игри на плажа и на басийните.

Спортен център na South beach включва фитнес зала, тенис-зала, билярдна зала. Организират се ежедневно разнообразни спортни мероприятия: водна гимнастика, занимателни игри, езда, велотурове по специални маршрути в планината, както и походи в Странджа планина и други туристически маршрути, сафарита и водолазни спускания.


иконка иконка

By Maria Koynakova