Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Шипково Хотел 3*, Шипково

Шипково Хотел 3*, Шипково

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:

Троянският балкан става все по-интересно място за почивка и интересът към малките градчета и села там нараства все повече и неслучайно. Шипково е едно от местата, които не са до толкова популярни, но си заслужават ако говорим за една пълноценна почивка.

Ако не знаете, там има минерални извори и селото е известно като курорт за балнеолечение. Намира се  на 18 километра от Троян. Спокойно е, въздухът е невероятен, сгушено е сред букови и елови гори и най-важното е, че водата е минерална.

Стаите:

Самият хотел е разположен в курорта Шипково, което е на 2 километра от селото. Малък, уютен, с чисти и удобни стаи. Апартаментите и студиата си имат собствени тангенторни вани и мини-сауни. Някои от тях си имат и камина. Какво повече да искате? Основните предимства са местоположението и фактът, че това е единственият хотел, който е нов или по-скоро обновен, в региона. Тук просто липсва оживеност. За това, когато споменаваме думата почивка, разчитайте, че имаме предвид точно това.

Храната:

Единствената забележка, която имаме е спрямо ресторанта. Цените са малко високи. Затова, за една приятна вечеря, можем да ви препоръчаме механа “Колибито” в  с.Черни Осъм или механа “Хайдутите” в Троян.

Удобствата:

Въпреки че има два обществени басейна, не ви препоръчваме да ползвате тях. Спа хотел Шипково си има външен басейн с минерална вода и той със сигурност е доста по-чист от обществените – температурата непрекъснато се поддържа 34 Cº. Освен басейна, в хотела има джакузи, парна баня, сауна, солариум, тропически душ, зонотерапия и фитнес салон. Предлагат се и масажи.


иконка иконка

By Maria Koynakova