Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Снежанка Хотел 3*, Пампорово

Снежанка Хотел 3*, Пампорово

Пампорово, Снежанка Хотел 3*

Изгодни пакети

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Разположен е в идеалния център на Пампорово.

 

By Maria Koynakova

Хотелът:


Пампорово е от зимните курорти, които нямат нужда от представяне. Същото важи и за хотел Снежанка – хотел, който със сигурност представлява част от историята на курорта. Намира се в идеалния център на Пампорово – оттук сте на ръка разстояние до всички интересни точки най-вече клубовете, механите и ски лифтовете.

Стаите:


Въздухът е опияняващ и няма как да не се наспите. В малките, но удобни легла на хотела ще се почувствате отново заредени с заряд и готови за препятствията на пистите. Всичси стаи са реновирани. Тези в старото крило носят един особен белег на миналото – малко по-тесни са от останалите. Като цяло това е единсвената разлика – всички стаи си имат необходимите удобства: телевизор, баня, легла.

Храната:


Хотелът разполага с ресторант, където се сервира закуската. Менюто там си е стандартно, не е много богато, но е вкусно и никак не е скъпо. Има и механа, която определено предлага малко по-голямо разнообразие. Там естествено и цените са по-високи. Ако пък не ви се яде в хотела – неговото местоположение предлага всички останали кръчми в Пампорово, които не са малко.

Удобствата:


Въпреки че хотелът е част от историята на пампорово и е от онова време, което днес някои от нас леко на подигравка наричат "яко соц", той е напълно реновиран и си има всичко необходимо: паркинг, спортен зентър с фитнес, Джакузи, сауна и басейн, ресторант, механа, чак и дискотека. 


иконка иконка

By Maria Koynakova