Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

СПА хотел Персенк Хотел 5*, Девин

СПА хотел Персенк Хотел 5*, Девин

Девин, СПА хотел Персенк Хотел 5*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  дете до 6 годишна възраст се настанява без доплащане.

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:


За Вашата Спа почивка или бизнес мероприятие петзвездният Спа хотел Персенк предлага уютна атмосфера и стил, изключително спокойствие, комфорт и възможност да се насладите на местни ястия и ароматни вина. Отидохме там и можем да кажем със сигурност, че хотелът наистина е добър и, че определено си заслужава. Можем да кажем, без да преувеличаваме, че от доста време не бяхме виждали толкова добро обслужване, база и още по-важно- храна. Храната определно е невероятна.

Стаите:


Стаите са доста просторни и са оборудвани с минибар, климатик, телевизор, интернет връзка и телефон. Леглата са огромни - може цяла компания да се събере на тях. В стаите има хавлии и чехли, малка бутилка вино за добре дошли и колкото и странно да звучи презерватив с опаковка на хотела в нощното шкафче. Споменаваме го, защото не си спомняме в кой хотел до сега са се сещали за това. Със сигурност ни направи впечатление. Още по-голямо впечатление прави фактът, че всеки ден се сменят кърпите, чехлите и хавлиите.

Храната:


Хотелът разполага с два ресторанта, единият от които е доста изискан – чак сервитьорите се разхождат с бели ръкавици и е с невероятен интериор. В началото изглежда малко снобарско, но веднъж пробвате ли кухнята, със сигурност няма да съжалявате, че сте решили да вечеряте тук. А и винаги може да получите полезен съвет кой от специалитетите наистина си заслужава.

Удобствата:


Най-интересната част от услугите, които се предлагат в хотела са енотеката и боулингът. Може да прекарате вечерта, дегустирайки подбрани вина - и то наистина подбрани, после да поиграете малко боулинг и накрая да си допиете в нощния клуб, а на следващия ден да лекувате махмурлука в СПА центъра. Важно е да кажем, че освен дегустацията на вина, които някои от нас през живота си не са виждали, вие ще можете и да си закупите бутилка от лимитираните серии на хотела.

СПА центърът е голям – предимство на факта, че хотелът е нов. Вътрешният басейн е с минерална вода и е доста голям, а освен това е включен и в цената. Освен това в хотелът има още сауна, парна баня, фитнес, джакузи и голям избор от други услуги, като изброените са включени в цената.


иконка иконка

By Maria Koynakova