Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

СПА комплекс Чаирите Хотел 4*, Слънчев Бряг

СПА комплекс Чаирите Хотел 4*, Слънчев Бряг

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Разположен е на 15 минути пеша от Северния плаж на курорта.

Хотелът:

Комлекс “Чаирите” има автентичен и традиционен български стил, с външна облицовка изцяло от дърво и камък. Разположен е в Слънчев Бряг, в местност наречена "Чаирите", откъдето идва и името на обекта. Ситуиран e в западната част на комплекса, в подножието на Стара Планина, което обособява мястото едновременно като планински и морски комплекс. Разположението му го прави идеално за почивка, защото е в много спокоен и тих район. Същевременно центъра на Слънчев Бряг е само на 5 минути с кола и 10-15 минути пеша.

Стаите:

Комплексът се състои от апартаментна част с 35 луксозни апартамента / студиа и  19 къщи 13 двуетажни и 6 триетажни. Къщите са разделени на 5 групи  –  “Луна”, “Море”, “Затъмнение”, “Изгрев”, и “Залез”.

Апартаментите са едностайни и двустайни. Всички апартаменти са климатизирани, разполагащи с кабелна телевизия и интернет и оборудвани с противопожарни аларми. Къщите са двуетажни и триетажни. Във всяка къща ще има връзка с електрическата и ВиК мрежа, кабелна телевизия и телефон.

Храната:

Лоби бар, механа в традиционен български стил, бар при басейна.

Удобствата:

Комплексът предлага открит и закрит басейн, басейн за деца, СПА център с руска баня, ледена баня, джакузи, парна баня, сауна, стая за масажи, денонощна охрана, рент-а-кар, екскурзии, лекарска помощ, транфери.


иконка иконка

By Maria Koynakova