Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Стражите Хотел 4*, Банско

Стражите Хотел 4*, Банско

Банско, Стражите Хотел 4*

Изгодни пакети

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотел Стражите е разположен в централната част на града

Хотелът:


Хотел Стражите е един от емблематичните хотели за Банско. Днес това е хотелът, предлагащ едни от най-разнообразните услуги в курорта. Подходящ е както за семейна почивка, така и за корпоративни събития и срещи.

Стаите:


Хотел Стражите разполага с 16 мезонета, 9 апартамента, 135 стаи с 2 легла, луксозно обзаведени и оборудвани с телевизор, мини бар и телефон.

Храната:


В Стражите има голям избор от заведения: ресторант в национален стил със 150 места, дискотека, виенски салон и дневен бар.

Удобствата:


Хотел Стражите предлага на своите гости видеозала, фитнес, сауна, вътрешен отопляем басейн. Предлагат се голямо разнообразие от допълнителни услуги като рум сървис, търговски център, ски-гардероб за собствена екипировка, паркинг, смяна на валута, пране и гладене, медицински услуги, личен сейф на рецепция, транспорт до ски-лифта, бизнес услуги.

За провеждане на семинари и бизнес срещи, на разположение са 2 конферентни зали.

Хотелът предлага на своите гости ски под наем, ски учители, планински водачи, екскурзоводи. по желание на своите гости в Стражите може да се организират екскурзии до Рилски манастир, Мелник, Сандански и др.


иконка иконка

By Maria Koynakova