Студио Хотел 3*, Велико Търново

Студио Хотел 3*, Велико Търново

Велико Търново, Студио Хотел 3*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  дете до 5 годишна възраст се настанява без доплащане.

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Намира се до крепостта "Царевец"

Хотелът:


Нямаше начин да не му обърнем внимание. Сред типичните за архитектурата на Стария град сгради този хотел няма нищо общо с изградената ни представа. Строгият интериор, с преобладаващ черен цвят, копира най-новите дизайнерски решения. Малко ни напомня на огромното количество нощни заведения, които се излюпиха наскоро. Със сигурност няма да почувствате уюта на българската архитектура, но ние смятаме, че точно това съчетание между строгия “модерен” лукс и историческия характер на града го правят толкова предизвикателен. Определя ме го под категория “струва си да се опита”.

Стаите:


В стаите освен всички екстри, които са ни до болка познати, ще намерите халати и чехли- нещо, от което все повече 5 хотели в страната се опитват да ни лишат.

Храната:


 Ресторантът определено не е за изпускане.

Удобствата:


Хотелът е малък градски тип, с уютни стаи и приятен ресторант.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova