Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Свети Иван Рилски Хотел 4*, Банско

Свети Иван Рилски Хотел 4*, Банско

Банско, Свети Иван Рилски Хотел 4*

Изгодни пакети

Допълнителна информация Дете до 6 годишна възраст се настанява без доплащане.

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:


Свети Иван Рилски има много предимства, с изключение на разположението му. Намира се почти в края на Банско и е сравнително далече от пистите. От комплекса са компенсирали този недостатък с безплатен транспорт до ски лифта.

Стаите:


Студиата и апартаментите са обзаведени стилно. Повечето бани са с вани, а големите апартаменти имат душ кабина, вана и 2 тоалетни. Извън хотелската част има отделени вили собствен релакс център, в който има сауна и парна баня. Недостигът е, че за закуска ще трябва да излизате навън. Вилите препоръчваме за по-големи компании.

Храната:


Хотелът предлага както ресторант, така и механа, в която можете да опитате традиционни български ястия и напитки. Ресторантът събужда известна доза маниери - първото нещо, което ви хрумва да направите е да сложите салфетката на коленете. Менюто не е много разнообразно - 10 вида салати, 10 вида основни ястия - всичките с имена, принуждаващи ви да четете задълбочено какво всющност включват. Препоръчваме механата - там изборът е по-голям. Закуските и вечерите са на блок маса и разнообразието на храната е най-малкото, което ще ви изненада.

Удобствата:


Спа центърът е достатъчно голям, за да не се струпват всички гости на едно. Пробвайте ледената стая, след като сте минали през парната баня или сауната – изживяването си е направо “екстрийм” и кожата ви ще пуши от удоволствие. Басейнът вдъхновява спортния дух и може да ви накара да не излезнете от там.


иконка иконка

By Maria Koynakova