Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Тодороф Хотел 4*, Брестовица

Тодороф Хотел 4*, Брестовица

Брестовица, Тодороф Хотел 4*

Изгодни пакети

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Разположен в двора на винарска изба TODOROFF

Хотелът:


Вино и SPA хотел TODOROFF сe намира в село Брестовица, Пловдивски регион, на 150 км от София и 15 км от Пловдив. Разположен в двора на винарска изба TODOROFF, той предлага SPA меню на база натуралните продукти на винопроизводителния процес, съчетани с вносни продукти на специализирани производители.

Стаите:


Хотелът предлага 4 единични стаи, предлагащи възможност за двойно настаняване, 2 двойни стаи, 1 луксозна двойна стая, 4 малки апартамента и 2 ВИП апртамента Премиер и Амбасадор. За комфорта на гостите на разположение са телефон, сателитна TV, минибар, безжичен интернет достъп и уютна баня с душ кабина.

Храната:


Ресторантът на хотела разполага с 60 места, а терасата към него предлага още 50 места. Механата на комплекса е в традиционен български стил и разполага с 26 места. През летните месеци може да се насладите на барбекюто в градината за 30 човека. На 8 метра под земята е дегустационната зала за 60 човека.

Удобствата:


СПА центърът е разположен на последния етаж на хотела. Там се предлага SPA меню на база натуралните продукти на винопроизводителния процес, съчетани с вносни продукти на специализирани производители.


иконка иконка

By Maria Koynakova