Триада Хотел 4*, София

Триада Хотел 4*, София

София, Триада Хотел 4*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотел Триада е разположен близо до зала Фестивална, в началото на парк "Гео Милев". В близост до една от най-старите църкви на София - "Св.Троица".

Хотелът:


Хотел Триада предлага отлични условия за настаняване по време на туристическо или делово пътуване в София.

Стаите:


Хотел Триада разполага с 57 луксозни стандартни стаи и 5 апартамента, разпределени на 5 етажа, с изглед към Витоша. Всички стаи са оборудвани с: интернет достъп, мини бар, сателитна телевизия, телефон, рум сървиз.

Храната:


Ресторантът към комплекса има открита озеленена тераса със 132 места. Подходящ е и за организиране на фамилни празненства, бизнес коктейли до 300 места.

За кратки делови срещи на разположение е уютния лоби бар на хотела. Той е в непосредствена близост до конферентните зали, което улеснява участниците за кафе пауза и закуски.

Удобствата:


За провеждане на семинари, презентации и обучение хотел Триада предлага 2 конферентни зали с 20 и 60 места, техническо оборудване, бизнес център.

Спортният център в комплекса предлага на гостите си фитнес зала, сауна, студио за масаж и медитация, медицински масаж, програми "Антистрес", консултация с лекар.

Хотелът разполага с:

- салон за красота

- магазин за сувенири

- гараж със 17 паркоместа

- коли под наем - по заявка

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova