Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели - София

Триада Хотел 4*, София

София, Триада Хотел 4*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотел Триада е разположен близо до зала Фестивална, в началото на парк "Гео Милев". В близост до една от най-старите църкви на София - "Св.Троица".

Хотелът:


Хотел Триада предлага отлични условия за настаняване по време на туристическо или делово пътуване в София.

Стаите:


Хотел Триада разполага с 57 луксозни стандартни стаи и 5 апартамента, разпределени на 5 етажа, с изглед към Витоша. Всички стаи са оборудвани с: интернет достъп, мини бар, сателитна телевизия, телефон, рум сървиз.

Храната:


Ресторантът към комплекса има открита озеленена тераса със 132 места. Подходящ е и за организиране на фамилни празненства, бизнес коктейли до 300 места.

За кратки делови срещи на разположение е уютния лоби бар на хотела. Той е в непосредствена близост до конферентните зали, което улеснява участниците за кафе пауза и закуски.

Удобствата:


За провеждане на семинари, презентации и обучение хотел Триада предлага 2 конферентни зали с 20 и 60 места, техническо оборудване, бизнес център.

Спортният център в комплекса предлага на гостите си фитнес зала, сауна, студио за масаж и медитация, медицински масаж, програми "Антистрес", консултация с лекар.

Хотелът разполага с:

- салон за красота

- магазин за сувенири

- гараж със 17 паркоместа

- коли под наем - по заявка

By Maria Koynakova

Получавай пръв най-изгодните оферти