Устра Хотел 3*, Кърджали

Устра Хотел 3*, Кърджали

Кърджали, Устра Хотел 3*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:


Хотел Устра е точно за вас, ако искате един уикенд на спокойствие в съчетание и с исторически и културни паметници или пък ако се нуждаете от настаняване по време на бизнес пътуването ви . Хотелът е стандартен за трите си звезди – подходящ е за бизнес пътувания или за настаняване на хора, които искат да обиколят околните забележителности, които не са никак малко. Напоследък не малко слушаме колко красив е регионът около Кърджали – все повече хора имат желание да го посетят и със сигурност остават доста впечатлени.

Стаите:


Не са много големи – идеята на хотелът е да е място само за вечерта, заради многото забележителности в околността. Атмосферата е приятна и всичко е реновирано. Всяка стая е оборудвана с кабелна телевизия, минибар, телефон, климатик и безжичен интернет. Разбира се, има луксозни и стандартни стаи и това се усеща най-вече в големината, периодът на реновиране и цената.

Храната:


Ресторантът към хотела не е нещо необикновено, което трябва да очаквате. Обзаведен е стилно, а и менюто е на ниво, като храната е предимно от Българската кухня. Не е задължително да се храните в него – ако се разхождате в околностите, можете да попаднете на невероятни кръчмички.

Удобствата:


Услугите не са кой знае какво – стандартното за един тризвезден хотел. Можете да се възползвате от салона им за красота или от някой друг масаж. Но имайте предвид, че все пак хотелът не е специализиран в тази насока. За вашето свободно време в Кърджали, можете да се разходите и разгледате забележителностите около града – хотелът предлага организирани екскурзии с превоз до всички места в околността, които наистина се заслужават да бъдат посетени.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova