Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Вароша Хотел 3*, Благоевград

Вароша Хотел 3*, Благоевград

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:

Хотелът е готин, но не cool, а по-скоро топъл и уютен, от една страна, заради топлите и меки тонове на интериора и многото дърво. Стаите са с имена, хубави, женски и български. Ако сте бързи и предвидливи, ще можете да си лежите пред огъня в една от стаите с камина. А дори и да не сте пред огъня, пак ще се чувствате добре, например откривайки различните марки истина във винарната.

Стаите:

Всички стаи и апартаменти са със спалня. Имат си всичко: баня с душ, сешоар, телефон, плазмен телевизор, цифрова телевизия,озвучителна система, сейф, минибар, възможност за използване на кабелен и мобилен интернет. Два от апартаментите разполагат с камина. 

Храната:

Хотелът разполага основно с ресторант и винарна. Препоръчваме ви винарната за края на вечерта. Ресторантът се състои от две главни зали, раположени на две нива. Предлагат се български и европейски ястия, които могат да бъдат сервирани със собствена колекция български, френски и италиански вина. Можете да изберете и вина, които отлежават в собствената изба на комплекса.

Удобствата:

Комплексът предоставя условия за организиране на специални събития по желание и избор на клиента. Осигурява специални преференции при посещения в Аквапарк, СПА център „Хармония“ и комплекс „Ловен дом“.


иконка иконка

By Maria Koynakova