Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели - Приморско

Вили Холидей Хотел 2*, Приморско

Приморско, Вили Холидей Хотел 2*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  дете до 12 години се настанява без доплащане.

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Разположени са на 500 метра от плажа.

 

By Simona Tsoneva

Хотелът:


Вили Холидей 3:

Доста удобни бунгала с малка веранда пред всяка с масичка и стлочета, която може да използвате като намерите за добре – от сушене на кърпи до събиране с приятели за вечеря или поредната партия белот.

Стаите:


Вилите са с три основни легла, баня с душ кабина, телевизор и голяма тераса със столчета. Подходящи са за семейства с едно дете или за трима възрастни. Има възможност за четвърто допълнително легло за още едно дете.

Храната:


Изхранването освен на закуска може да е и на база "Всичко включено" като то се извършва в ресторанта на хотел Бисер 2*.


Удобствата:


На телиторията на ММЦ разполагате със: стадион на 400 метра от вилите, 1 волейболно игрище, 1 футболно игрище, 3 тенис корта. Отделно се предлагат фитнес и СПА услуги в хотел Магнолиите, който е на 400 метра от вилите. Освен това на разположение на гостите има и картинг, интернет клуб, дискотеки, пицарии, аква парк на 2.5 километра от ММЦ и безплатен транспорт до Приморско два пъти днeвно.

Описанието на хотела и посочените в него цени на услуги са актуални към момента на изготвяне (последно обновяване) на описанието – Януари 2017. Възможно е последващи промени да не са отразени своевременно.

By Maria Koynakova

Получавай пръв най-изгодните оферти