Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Вили Ропотамо Мезонет Хотел 2*, Приморско

Вили Ропотамо Мезонет Хотел 2*, Приморско

Приморско, Вили Ропотамо Мезонет Хотел 2*

Изгодни пакети

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

На 300 метра от плажа

Хотелът:


Това са най-новите вили в ММЦ. Всички с изглед парк. Разгъната площ на 1 вила – 53 кв.м.

Стаите:


Всяка вила разполага със 2 спални съответно на първия и втория етаж, във всяка от които има разтегателен диван. Вилите разполагат още с напълно оборудвана кухня, телевизор с кабелна телевизия, телефон. Всяка вила си има собдтвена тераса със столчета.

Храната:


От 2011 настаняването във вилите се извършва на база "Всичко включено" като изхранването става в ресторанта на хотел бисер. В самите вили има напълно обзаведени кухни с 2 котлона, абсорбатор, хладилник, кухненски шкафове и прибори.


Удобствата:


На телиторията на ММЦ разполагате със: стадион на 400 метра от вилите, 1 волейболно игрище, 1 футболно игрище, 3 тенис корта. Отделно се предлагат фитнес и СПА услуги в хотел Магнолиите, който е на 400 метра от вилите. Голямата плажна ивица е много по спокойна от Приморско.

Освен това на разположение на гостите има и картинг, интернет клуб, дискотеки, пицарии, аква парк на 2.5 километра от ММЦ и безплатен транспорт до Приморско два пъти дневно.

Описанието на хотела и посочените в него цени на услуги са актуални към момента на изготвяне (последно обновяване) на описанието – Януари 2017. Възможно е последващи промени да не са отразени своевременно.


иконка иконка

By Maria Koynakova