Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Workshop ''Пейзажна фотография'' Хотел 3*, Костенец

Workshop ''Пейзажна фотография'' Хотел 3*, Костенец

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:


В най-красивия период от Есента група ограничена до 11 участници от влюбени в пейзажната Фотография хора ще се изолира за 3 дни с една единствена нарцистична цел - да правим все по-добри пейзажи в Рила и да обогатим знанията си. Наш дом за това време ще бъде хотелски комплекс и ресторант "Езерото", където домакин ще е брилянтният фотограф и познавач на района Николай Желязков, познат ви като Kolov.

Семинарите ще бъдат водени от Владо Донков, outdoor фотограф в Планините из различни крайща на света, най-вече над застрашени райони в Северния Полярен Кръг из дълбоките снегове и тундровите тресавища на Гренландия, Лапландия и Норвегия.Уъркшопът е организиран от фотогрофа Владимир Донков - snooper, съвместно с USIT Colours.

Стаите:

Храната:

Удобствата:


За този workshop не е необходимо да сте планинар, групата ще е от 11 души и ще достигаме до повечето локации с колите си който не разполага с автомобил ще бъде качен при друг колега или в микробуса на хотела. Все пак ще бъдем в Планината през есента - носете си топло яке или пуловер и добър дъждобран за Вас и камерата Ви. Ако имате интерес към другия ми workshop този сезон, където в екип с 6-ма участници ще снимаме за 4 дни по билото на Централен Балкан и Райския масив, погледнете и другата тема за да изберете своето есенно фотографско приключение!


иконка иконка

By Maria Koynakova