Workshop ''Планинска фотография'' Хотел 1*, Карлово

Workshop ''Планинска фотография'' Хотел 1*, Карлово

Карлово, Workshop ''Планинска фотография'' Хотел 1*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:


Тази Есен малка група от 6 души, влюбени в Планината фотографи, имат шанса да преживеят 4 страхотни дни в Национален Парк Централен Балкан, през които в реални условия ще получат споделения опит и практика в снимачни сесии и семинари от outdoor фотограда Владо Донков - snooper, ще направят интересни преходи и ще запазят чудесни спомени от есенния чар на един от най-красивите райони на Балкана.Маршрут: Карлово - резерват Стара Река - х. Левски - билото на Балкана и масива край х. Рай - х. Левски - Карлово;По време на workshop Магията на НП Централен Балкан ще има по две снимачни сесии на ден край върховете по билото, в гъсти гори и край приказни водопади! Между сесиите са предвидени и два обстойни семинара: 

- Подготовка и теренна работа при снимки в Планината: мотивация, техника, тренировка и логистика; 

- Всичко е в Светлината: стратегия на пейзажа и видове Светлина, употреба на градиентни филтри;

Стаите:

Храната:


В хижата се предлага много вкусна и прясна храна на много достъпна цена, всички продукти се изнасят до хижа Левски с коне 2 пъти седмично. Стаите са големи спални с хижарска атмосфера, а хижарите ги поддържат много чисти и с добро парно.

Удобствата:


В ден първи ще се срещнем сутринта пред ЖП гара Карлово и ще тръгнем към входа на парка, където раниците ни ще бъдат качени на един красив балкански кон и изнесени до хижата. Само с фотографските раници ще тръгнем през дефилето на магическия резерват Стара Река, където зад всеки нов завой се откриват гледки от Рая. Нормално маршрутът се взима спокойно за 4 часа ходене през гората, но ние ще спираме за снимане и почивка, така че при добри атмосферни условия разполагаме с целия ден за преход. Вечерта се връщаме в хижата, край печката с бумтящи измежду пламъците дърва.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova