Зодиак Хотел 3*, Боровец

Зодиак Хотел 3*, Боровец

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:

Хотел Зодиак е малък хотел, разположен в старата часта на Боровец, който съвсем скоро беше реновиран. Хотелът предлага настаняване на ниски цени по време на ски сезона. Най-важните качества за една ски почивка са факт: топло е, чисто е, а и леглата са доста удобни и независимо, че хотелът не е разположен до ски лифта, всяка сутрин има транспорт до там.

Стаите:

Стаите са малки, чисти и разполагат със Сателитна телевизия, интернет, хладилник, телефон, баня с вана или душ-кабина.

Храната:

Хотелът разполага с един основен ресторант, където се сервира закуската. Ресторантът е достатъчно голям за капацитета на хотела. През зимата може да се настаните и с вечеря, което е и най-добрият вариант за ски почивка. Дори да се настаните с вечеря, може да пробвате и заведенията в Боровец, които също предлагат доста голям избор.

Удобствата:

Хотел Зодиа разполага с лоби-бар, нощун бар, фитнес, сауна, стая за масаж и ароматерапия, тенис на маса, сейф на рецепция, охраняем паркинг. След реновацията залата на хотела е направена поливалентна - по този начин може да се ползва за мероприятия за 40, 60, 120 и 250 души.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova