Хотел Феста Чамкория 4*

Хотел Феста Чамкория - уединение сред вековни борови гори

Боровец няма нужда от представяне. Но изборът на хотел за почивка там става все по труден, тъй като непрекъснато изникват нови. Представяме ви един хотел, който посетихме и харесахме – Феста Чамкория, с което се надяваме да улесним избора ви.

Хотелът със странно име се намира близо до хотел Рила в Боровец. До началната станция на кабинковия лифт за Маркуджиците е малко над километър, така че е хубаво да сте с кола, ако сте решили да съчетаете почивката сред гората с каране на ски.

На нас най-много ни допадна уединението на хотела сред вековните борови гори и това, че не е много голям – не повече от 50 помещения. Интериорът е луксозен и уютен в планински стил. Акцентите от дърво във фоайето и лоби бара създават усещане за топлина, а мебелите в екрю и млечно бежово допринасят за общия уют.

Самите стаи са декорирани и обзаведени с вкус и стил и определено не оставят у вас усещането за „поредния набързо построен курортен хотел”. Обзавеждането е модерно, но не твърде минималистично или пък студено. 

Нещо особено интересно за хората с деца е, че във Феста Чамкорияима професионално оборудван детски кът, така че дори да сте с детето, можете спокойно даа го оставите за няколко часа и да си възползвате от някоя от терапиите на СПА центъра, да поплувате във вътрешния басейн или да покарате ски сами, а защо не просто да поседите с питие.

За удобство на своите гости Хотел Чамкория, предлага паркинг, както и трансфери до пистите и обратно по-график за който може да се информирате на рецепция.

Ако решите да използвате Феста Чамкория за фирмено мероприятие, определено става, но единствено трябва да се съобразите с капацитета на хотела – и ресторантът, и конферентната зала са с въжможност за настаняване на максимум 100 човека.

    

 

 

By Simona Tsoneva

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova