Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Design Hotel Elephant 4* - Прага

Designhotel Elephant

Design hotel Elephant - Прага

 

Избрахме един хотел, който да бъде различен и като излъчване, и като местоположение. Designhotel Elephant (дизайнерски хотел "Слон") впечатлява още с причудливото си име. Историята твърди, че на това място, през 1837 г. наистина е гостувал цирков слон на име "Баба". Хотелът с розово-оранжева барокова фасада се намира в стария център на Прага и е заобиколен от магазини, ресторанти, кръчми и исторически забележителности. Съвсем наблизо е една от най-известните пражки кули "Прашна брана" (Барутната кула).  Цялостното оформление на хотела е нарочна смесица от контрасти - старо-ново, черно-бяло, топло-студено, дори в материалите за мебелите се съчетават меки и твърди мат    ерии. Ако сте ценители на дизайна и премерения лукс, не го пропускайте.


Намира се на 200 м от "Намести Републику" (Площадът на републиката), което го прави изключително лесно достъпен с метрото в Прага. Самата станция на метрото под площада е забележителна с дълбочината, на която се намира.

 

 

 

 

 

Designhotel Elephant  Designhotel Elephant  Designhotel Elephant

 

 

Направи резервация за Designhotel Elephant през резервационната система »

 

 

 

обновена 08.2014


иконка иконка

By Stanislava Belcheva