Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Hilton West End Hotel 5* - Будапеща

Hilton West End Hotel БудапещаHilton West End Hotel - Будапеща

 

Ако ви предстои да отседнете в Будапеща, препоръчваме ви хотел Hilton West End. Освен за командировка, хотелът е напълно подходящ и за уикенд почивка в унгарската столица. Въпреки, че не е в самото сърце на града, хотелът е удачен избор, защото се намира се близо до Западната гара, което го прави лесно и директно достъпен от летището. Друго интересно е, че от рецепцията на хотела може да излезете или на улицата, или директно да излезете, всъщност да влезете на втори етаж на...мола – West End City Center. Идеално за шопинг уикенд! За да е още по-приятно, закуската в хотела е чудесна, богата, с прясноизцедени сокове и е на самия покрив на хотела...или на мола, така и не става ясно.


Излизайки от хотела може да пресечете Дунава по моста в посока Буда и да се разходите из остров Магрит или да се спуснете на юг по крайбрежната улица на Пеща, покрай парламента и други градски забележителности.

 

Имайте предвид, че в града има още един хотел Hilton – в центъра, но по-добре стойте далеч от него, освен ако не изпитвате силна носталгия по натрапчивото негостоприемство на хотелите у нас в близкото минало.
Може да резервирате Hilton West End през онлайн резервационната ни система.

 

 

Hilton West End Hotel  Hilton West End Hotel  Hilton West End Hotel

 

 

Направи резервация заHilton West End Hotel през резервационната система »

 

 

 иконка иконка

By Stanislava Belcheva