Hotel Pennsylvania 2* - Ню Йорк

Hotel Pennsylvania 2* - Ню Йорк

Hotel Pennsylvania

 

Ню Йорк е легенда. Настаняването в Пенсилвания хотел в Ню Йорк – също. Hotel Pennsylvania или просто Penn Hotel е на почти 100 години. Това е един от малкото градски хотели в света, който може да се похвали с капацитет от над 1700 стаи! Сградата му заема почти цял квартал, а в коридорите човек може да се загуби. Хотелът е едва 2 звезди, но е незаменим по много критерии.

 

Стаите в хотела не блестят с нищо, дори на места изглеждат захабени, но са чисти, имат климатик, съвсем нормална баня и предлагат може би най-евтиното настаняване в сърцето на Манхатън. Излизайко от хотела, сте в лице с Медисън Скуеър Гардън. Завийте надясно покрай хотела и пред вас се изправя величието на Емпайър стейт билдинг. А ако продължите надясно по 7-мо авеню, след 5 минути сте на Таймс Скуеър, откъдето само след 15 минутна разходка по Бродуей сте на южния вход на Сентръл Парк. А колкото и да се отдалечите в разходките си в Манхатън, просто хванете метро или влак до Penn Station и излизате отново пред вашия хотел.

 

Може да закусите в хотела, в ресторанчето Lindy’s, което е почти на неговата възраст, но и да пропуснете, няма да загубите много. В крайна смекта в Ню Йорк може да се яде на всеки 2 метра.
И малко тъжно, но стимулиращо да го посетите – според последните новини, в следващите 5 години е планирано хотелът да бъде разрушен, за да отстъпи място на поредния главозамайващ манхатънски небостъргач. Така че побързайте.

 

 

 

 

 

Hotel Pennsylvania 2* - Ню Йорк  Hotel Pennsylvania 2* - Ню Йорк  Hotel Pennsylvania 2* - Ню Йорк

 

 

 

Направи резервация за Hotel Pennsylvania през резервационната система »

 

 

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Stanislava Belcheva