Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Lindner am Belvedere 4* - Виена

Lindner am Belvedere 4*, бутиков хотел във Виена

Lindner am Belvedere - Виена

 

Избрахме да ви представим един хотел във Виена, който едновременно е добър, лесно достъпен, на добро място, и разбира се да е на изгодна цена.  Хотелът е Lindner am Belvedere. Както говори името му, намира се в непосредствена близост до градини на двореца Белведере и само на по-малко от половин час пеш от същинския център на града. От летището на Виена пък, стигате директно, без прекачване за 30 минути с влак S2 в посока „Laa a.d. Thaya” и слизате на спирка “Rennweg”откъдето хотелът е буквално на 5 минути.


Стаите са модерни и приятно уютни. Банята и тоалетната са най-интересната част от тях, тъй като са отделени в не точно отделно помещение, а са разделени от стаята просто с една стена. Наистина е забавно.

 

 

 

 

Закуската в хотела е призната от всеки, който е отсядал там. Топъл бюфет, студен бюфет, впечатляващ избор от видове чай, определено си заслужава.
За вечерта ви препоръчваме кръчмата Salm Braeu (Залм Брой), която се намира на 100 метра от хотела и на метри от входа на Белведере.
В момента, за съжаление, не може да направите резервация за Lindner am Belvedere директно от нашия сайт, но може да резервирате във всеки от офисите ни.

 

 

 

Lindner am Belvedere 4* - Виена  Lindner am Belvedere 4* - Виена  Lindner am Belvedere 4* - Виена

 

Направи резервация за Lindner am Belvedere през резервационната система »

 

 иконка иконка

By Stanislava Belcheva