EYC карти

EYC (European Youth Card) или в превод Европейска младежка карта e карта за младежи, предлагаща голям брой преференции за културни обекти, пътуване, настаняване, пазаруване и услуги в 36 държави в Европа.КАКВО Е EYC?

 

EYC (European Youth Card) или в превод Европейска младежка карта e карта за младежи, предлагаща голям брой преференции за културни обекти, пътуване, настаняване, пазаруване и услуги в 36 държави в Европа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ НА EYC КАРТАТА ПОЛЗВАТ:

 

»    Преференции в България – над 1 000 специално договоренипреференции в България в най-разнообразни области: забавления, пазаруване, хапване и пийване, спорт, красота и здраве, компютри и комуникации, услуги и др.

 

»    Преференции в Европа – отстъпки в около 50 000 обекта от 36 държави в Европа: музеи, културни и исторически забележителности, галерии, кина, театри, търговски обекти, ресторанти, заведения и др.;

 

»    Преференции при пътуване – специални цени за самолетни и автобусни билети, отстъпки при настаняване в хостели и хотели, преференциални цени на застраховки при пътуване.

 

 


 

КОЙ МОЖЕ ДА ПРИТЕЖАВА EYC КАРТА?

 

Всеки на възраст между 16 и 29 години.

 

 


 

КЪДЕ СЕ ИЗДАВАТ EYC КАРТИТЕ?

 

EYC картите се издават в офисите на Usit Colours.

 

 


 

 

ВАЛИДНОСТ НА EYC КАРТАТА:

 

EYC картите са валидни една година от датата на издаването.

 

 


 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ИЗДАВАНЕ НА EYC КАРТА:

 

»    Лична карта или международен паспорт;

 

»    Една снимка паспортен формат.

 

 


 

ЦЕНА НА EYC КАРТАТА:

15 лв.

 

By Ivan Kostov

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка