Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Почивки с подаръци


Всяка седмица почивки
& подаръци

Чифт дървени слънчеви очила Clandestino от нас!

Стремежът ни да задоволяваме нуждите и желанията на клиентите ни винаги е бил в центъра на това, което правим и искрено вярваме, че точно този подход е причината над 100 000 българи да предпочетат Usit Colours Bulgaria за техен партньор в организирането на пътувания и почивки.

В знак на благодарност, всяка седмица до края на лятото ще подаряваме по един чифт дървени очила Clandestino Veneto на наш клиент, закупил самолетен билет, хотел, организирана почивка или круиз от агенцията.

glasses

Дървените очилa Clandestino Veneto се произвеждат изцяло на ръка от внимателно подбрани естествени материали за максимален комфорт. Всички стъкла са оборудвани с 100% UV400 защита, а за изработката не се използват застрашени видове дървета. Всеки чифт очила е опакован в страхотен бамбуков калъф и картонена кутия от рециклирана хартия.

Виж всички модели clandestion

Печелившите

 • 1 август
  Милена Танева

  печели очила от дърво, модел Solesino

 • 8август
  Галя Александрова

  печели очила Clandestino, Solesino

 • 15август
  Милена Стоянова

  печели слънчеви очила от дърво, модел Retroscena

 • 22август
  Цветелина Асенова

  печели очила Clandestino, модел Retroscena

Общи условия за участие

Кой може да участва в лотарията?

» Всички пълнолетни клиенти на "Юзит Калърс България" ООД, закупили самолетен билет, хотелско настаняване, организирана почивка в България или чужбина и круизно пътуване в периода от 9 май до 26 август

Кой не може да участва?

» Непълнолетни лица, служители на "Юзит Калърс България" ООД и "Венето Венчърс България" ЕООД

Какво включва наградата?

» Един чифт слънчеви очила с дървени рамки Clandestino Veneto

Как ще бъдат избрани печелившите?

» На лотариен принцип, изтеглени от тричленна комисия

Кога ще бъдат обявени печелившите?

» Информация за печелившите ще бъде публикувана на 16, 23, 30 май; 6, 13, 20, 27 юни; 4, 11, 18 25 юли; 1, 8 15, 22 и 29 август на адрес https://usitcolours.bg/bg/pochivki-s-podaruci и https://www.facebook.com/UsitColours.

» "Юзит Калърс България" ООД се задължава да уведоми печелившите по електронен път не по-късно от 3 работни дни след обявяване на резултатите. В случай че печелившият не установи обратна връзка с "Юзит Калърс България" ООД в петдневен срок считан от датата на публикуване на резултите, наградата ще бъде предоставена на друго лице. Печелившият получава наградата след предоставяне на документи за самоличност.

Организатори:

» "Юзит Калърс България" ООД, с адрес: гр. София, бул. Васил Левски № 35 и "Венето Венчърс България" ЕООД с адрес: гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 90, вх. 3

Други условия

» Промоцията е обвързана със закупуването на продукт от "Юзит Калърс България" ООД.

» Участниците в лотарията, спечелили награда, нямат право на замяна с паричната равностойност на продуктите.

»"Юзит Калърс България" ООД се задължава относно събирането, обработването, използването, съхранението и унищожаването на личните данни на участниците в лотарията, като спазва разпоредбите на Закона за защита на личните данни и подзаконовите нормативни актове по приложението му, в това число да използва личните данни на потребителите само за провеждането на играта по тези правила и да не предоставя същите на трети лица.

» С участие в конкурса участниците се съгласяват, че техните имена, адрес, снимка или други лични данни бмогат да бъдат използвани в аудио, печатни и видео материали от "Юзит Калърс България" ООД, като не се дължи заплащане от тяхна страна.

» Допълнително, участниците се съгласяват "Юзит Калърс България" ООД да комуникират рекламни съобщения с тях посредством еmail и мобилни телефони по време на конкурса и за бъдещи периоди.

» "Юзит Калърс България" ООД си запазват правото да променят или допълват официалните правила на конкурса, като промените влизат в сила след предварителното им публикуване на видимо място в интернет страницата на "Юзит Калърс България" ООД.иконка иконка