! Актуална информация за всички пътуващи ! Актуална информация за всички пътуващи ! Актуална информация за всички пътуващи ! Актуална информация за всички пътуващи ! Актуална информация за всички пътуващи

Нова Година във Флоренция

Нова година 2016 във Флоренция

 

 

Тоскана е сред най-красивите и посещавани от туристи области в Италия. Регионалната столица е Флоренция, която е най-големия град и най-важен исторически, художествен и икономическо-административен център. Тоскана е рай и за фотографите, и за чревоугодниците и кулинарите, и за любителите на културно-историческите и архитектурни забележителности. Културното и историческо влияние на Флоренция е поразително. Удивителните сгради, огромните галерии и пълните със съкровища църкви красноречиво говорят за любовта на флорентинците към показността. Дълго след като се е появила на политическия и икономически хоризонт, Флоренция запазва елегантния си облик. Силуетът й с всички онези червеникавокафяви покриви и величествени куполи, е наистина живописен. Галериите Уфици са витрина на славните дни на Ренесанса - тук е най голямото хранилище на ренесансови картини в цял свят и по общо мнение това е една от най-значимите картинни галерии в света. Събирана малко по малко от самите Медичи, превъзходната колекция от несравнимото художествено наследство на Италия обхваща шест столетия. Сан Джиминяно е италианското градче, което най-осезаемо ще ви пренесе в миналото на Тосканa. Централният площад Дуомо е заобиколен от 13 кули на хиляда години. Най-висока е Торе Гроса – 60 м. Можете да се изкачите до върха й и да разгледате малката арт галерия в нея. А след това да се насладите на гледка към керемидените покриви на града. В много от магазините се предлагат безплатни дегустации на вино – няма как да ги пропуснете, все пак сте в Тоскана. Една човешка грешка, направена през 12-и век е причината и до днес в Пиза да се издига над 14-тонна заплашително наклонена кула. Истината е, че за повечето туристи това е просто „Наклонената кула“, а само малцина обръщат внимание на факта, че постройката е всъщност камбанария към катедралата на Пиза. До нея се намират Площадът на чудесата, кръщелно и гробище, чиято основа е пръст от хълма Голгота в Йерусалим. С други думи, намирате се на свещена земя.

 

 Екскурзия Флоренция, Италия Нова година във Флоренция 2015 Екскурзия Пиза, Сиена и Флоренция

 

 

 

Запознайте се с програмата за Нова година във Флоренция, Италия, която Usit Colours предлага. 

За повече информация и записвания, моля свържете се с нас на 0700 15 115 или заповядайте в нашите офиси.

 

 

  

 

Palazzo Ricasoli 4*, закуска

 

Начална дата на пътуването Възрастен в двойна  стая  Трети възрастен в двойна стая Възрастен в единична стая Дете от 2 до 12 години в двойна стая 

 30.12.2015 - 04.01.2016

 1049 лв.

1049 лв.

 1240 лв.

 900 лв.

 

 


 

Условия за записване:

 • Депозит: 300 лв при записване
 • Доплащане: 22 дена преди датата на отпътуване

 

 


  

Цените са на човек и включват:

 • Самолетен билет София – Болоня – София с авиокомпания Wizz air;
 • Летищни такси валидни към 29.05.2015г.;
 • 5 нощувки със закуски в хотел Palazzo Ricasoli 4*
 • Трансфер летище – хотел – летище;
 • Пешеходна обиколка на Флоренция с местен лицензиран екскурзовод;
 • Пешеходна разходка в Болоня;
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;
 • Водач от България за цялото пътуване;

 

 


 

Пакетната цена не включва:

 • Такса престой в Италия, която се заплаща на рецепцията на всеки хотел 4,5 евро на турист на ден (в хотел 4*)
 • Чекиран багаж до 32 кг – 140 лв. в двете посоки 1 бр.; голям салонен багаж в самолета – 54 лв. за двете посоки за 1 бр. към 01.06.2015 г.
 • Доплащане за слушалки при пешеходната обиколка на Флоренция (3 евро)
 • Посещение на галерия “Уфици” – 65 лв. (цената включва такса резервация, входна такса, слушалки и местен екскурзовод при минимум 20 записани туристи (40 лв на турист за туристи до 24 г.)
 • Полудневна екскурзия до Пиза – 85 лв на турист при минимум 20 записани туристи
 • Целодневна екскурзия до Сиена и Сан Джиминяно – 105 лв на турист при минимум 25 записани туристи
 • Новогодишна вечеря – всички възможни опции може да разгледате със съответните менюта и цени ТУК.
 • Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание

 

 


 

Програма

 

Първи ден  30.12.2015
Събиране на летище София. Отпътуване от летище София за Болоня. Излитане в 19:25ч. Кацане на летището в Болоня – 20.20ч. Трансфер до хотела във Флоренция. Нощувка.

 

Втори  ден  31.12.2015

Закуска. Пешеходна разходка на Флоренция с екскурзовод на български език: Катедралата, кулата на Джото, площад Синьория, Статуята на Давид. Свободно време или туристическа програма по желание- посещение на галерия Уфици с екскурзовод на български език. Вечерта по желание - Новогодишна вечеря. Нощувка.

 

Трети  ден  01.01.2016

Закуска. Свободно време или полудневна екскурзия до град Пиза. Посещение на Площада на чудесата: Наклонената кула- един от символите на Италия, Катедралата (Duomo), баптистерията посветена на Св. Йоан Кръстител. Свободно време. Прибиране във Флоренция. Нощувка.

 

Четвърти  ден  02.01.2016

Закуска. Свободно време или целодневна екскурзия до Сиена и Сан Джиминяно. Отпътуване за Сиена. Пешеходна разходка: площад “Дей Кампо” в миналото известен с провеждане на традиционното конно състезание Палио, Палацо Публико и Катедралата. Отпътуване за града на кулите Сан Джиминяно. Свободно време. Прибиране във Флоренция. Нощувка.

 

Пети  ден  03.01.2016

Закуска. Свободно време във Флоренция с възможност за посещение на Двореца Пити, Златарския мост, Галерията на Академията с оригинала на статуята на Давид от гения Микеланджело, Пантеона на италианското изкуство Санта Кроче, и др. Нощувка.

 

Шести ден 04.01.2016:

Закуска. Напускане на хотела. Отпътуване за Болоня сутринта. Пешеходна разходка: Виа Индепенденца, Фонтанът на Нептун, Дворецът на крал Енцо Савойски, площад Маджоре със смятаната за шедьовър катедрала „Сан Петронио”. Свободно време. Трансфер до летището за полет Болоня – София на авиокомпания Wizz air. . Излита в 20:50ч. Каца в 23:35ч.

 


 

Информация за полета:

 • София – Болоня: Излита в 19:25 / Каца в 20:20
 • Болоня – София: Излита в 20:50 / Каца в 23:35


 

Допълнителна информация

»    Минимален брой за осъществяване на пътуването: не се изисква.

»    Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат само от България с покупката на целия туристически пакет. Възможна е промяна в часовете на полетите и дните на провеждане на екскурзиите.

»    Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.

»    За лица над 65 г. има доплащане за мед. застраховка.

»    Анулации: до 05.12.2015 - в размер на 100 лева, след 05.12.2015 - 100% от цялата сума на екскурзията.

»    Необходими документи за пътуване: лична карта или международен паспорт. 
»    Деца пътуващи с един или без родители, представят нотарилна декларация от единия или двамата родители
»    Визов режим: няма. Не са необходими ваксинации.
»    Туроператорът има издаден лиценз за туристическа дейност с номер РКК-01-6102 и притежава сключена застраховка " Отговорност на Турператора" по смисъла на чл. 42 от ЗТ, с полица № 03700100000620 на ЗД "Евроинс" АД – гр. София 

 

 


 

 

« обратно

 

 

От Stanislava Belcheva

 

Тоскана е сред най-красивите и посещавани от туристи области в Италия. Регионалната столица е Флоренция, която е най-големия град и най-важен исторически, художествен и икономическо-административен център. Тоскана е рай и за фотографите, и за чревоугодниците и кулинарите, и за любителите на културно-историческите и архитектурни забележителности. Културното и историческо влияние на Флоренция (Firenze - на италиански) е поразително. Удивителните сгради, огромните галерии и пълните със съкровища църкви красноречиво говорят за любовта на флорентинците към показността. Дълго след като се е появила на политическия и икономически хоризонт, Флоренция запазва елегантния си облик: силуетът й с всички онези червеникавокафяви покриви и величествени куполи, е наистина живописен.Галериите Уфици - витрина на славните дни на Ренесанса - Тук е най голямото хранилище на ренесансови картини в цял свят и по общо мнение това е една от най-значимите картинни галерии в света. Събирана малко по малко от самите Медичи, превъзходната колекция от несравнимото художествено наследство на Италия обхваща шест столетия. Сан Джиминяно е италианското градче, което най-осезаемо ще ви пренесе в миналото на Тосканa.Централният площад Дуомо е заобиколен от 13 кули на хиляда години. Най-висока е Торе Гроса – 60 м. Можете да се изкачите до върха й и да разгледате малката галерия за изкуство в нея. А след това да се насладите на гледка към керемидените покриви на града.В много от магазините се предлагат безплатни дегустации на вино – няма как да ги пропуснете, все пак сте в Тоскана. Една човешка грешка, направена през 12-и век е причината и до днес в Пиза да се издига над 14-тонна заплашително наклонена кула.Истината е, че за повечето туристи това е просто „Наклонената кула“, а само малцина обръщат внимание на факта, че постройката е всъщност камбанария към катедралата на Пиза. До нея се намират Площадът на чудесата, кръщелно и гробище, чиято основа е пръст от хълма Голгота в Йерусалим. С други думи, намирате се на свещена земя.
публикувана 10.2015   /  обновена 11.2015

Уважаеми клиенти,


Във връзка с наложените мерки за сигурност от здравните власти, както и поради необходимостта да обслужим с приоритет най-належащите заявки от ваша страна, се налага да въведем следните временни ограничения в работния ритъм и физическия достъп до офисите на Юзит Калърс:


 • Офисите ни в търговските центрове в София и Варна остават затворени до 12.04 включително;
 • в събота телефонните ни линии ще са достъпни в часовете между 10:00 и 14:00 ч.
 • за всякакви спешни въпроси и съдействие, пишете на support@usitcolours.bg
 • клиенти ще бъдат допускани в работещите ни офиси, от понеделник до петък в часовете от 10:00 до 17:00 ч.
 • влизането в офис ще бъде възможно на не повече от двама души едновременно;
 • моля спазвайте дистанция от 1,5 м от служителя и другия клиент в офиса;
 • моля след влизане в офиса използвайте препарат за дезинфекция на ръце.

Моля проверявайте в сайта ни за актуална информация относно работното време и контакти на офисите ни.


Юзит Калърс спазва всички предписания на здравните власти относно почистване на повърхности, дръжки на врати, както и други места, с които клиентите и служителите ни имат пряко съприкосновение.


Съветваме ви да не посещавате офисите ни, ако услугата, от която имате нужда, може да бъде осъществена по телефон и имейл. Моля спазвате предписанията на здравните власти за максимална социална изолация.


Надяваме се на вашето разбиране и търпение в тази извънредна ситуация. Стараем се да положим необходимата грижа за реорганизацията на вашите пътувания, спазвайки наложените за всички ни мерки.


Екипът на Юзит Калърс


Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка