! Актуална информация за всички пътуващи ! Актуална информация за всички пътуващи ! Актуална информация за всички пътуващи ! Актуална информация за всички пътуващи ! Актуална информация за всички пътуващи

Новогодишни менюта Италия

Новогодишни менюта Палермо, остров Сицилия

Al 59

Меню за възрастни:

Предястия: блюдо с хапки с традиционна моцерала от биволско мляко с прошуто крудо и босилек; пармиджана със син домат; карпачо от телешко с пармиджано и рукола.

Паста: Казерече с гъби и шпек; ризото ала ортолана /горещо се препоръчва/.

Основно: карета свинско месо с вино Бароло.

Гарнитури: пържени картофи „Дукеса“ и салата „Жулиен“.

Десерти: Сицилианска касатела с прясна рикота; панетоне.

Меню за деца (4 – 12г) Комбинирано пържено предястие; Лазаня по сицилиански; котлет; пържени картофи; десерт; кока-кола и минерална вода.

Цена: 170 лв. за възрастен и 117 лв. за дете.

Доплащане за напитки: 45 лв. за възрастен Минерална вода, безалкохолно, сицилианско вино в бутилка; шампанското за новогодишната наздравица.

 

da Bacco

Меню за възрастн:

Предястия /едно блюдо/: руло от радичио и пушена панчета; Прошуто крудо от Парма със сос от авокадо и печени макови семки; брезаола Валтелина с рукола и люспи отлежало сирене Грана.

Местни видове сирена: натурално, с черен пипер, с лют червен пипер, със сушени домати в олио, малки пълнени чушки.

Паста: Аньолоти със спанак и със сирене Рикота със заешко рагу; креспеле с манатарки и шпек.

Основни ястия: телешки ребърца с крем от артишок и трюфел с гарнитура, задушени на пара сезонни зеленчуци; телешко филе с вино неро Д'авола, стафиди и пиноли, с гарнитура картофена звезда с глазура балсамов оцет.

Десерт: сезонни плодове с Ликьор Гранд Mарние; Профитерол с уханието на Сицилия /лимон, порткал, мандарина/.

Напитки: минерална вода; кафе; маро и ликъори; Вина: Неро Д'Авола, Габал, Изба "Фацио". /Виното е една бутилка за двама човека, допълнително поръчаното вино се заплаща допълнително по ценоразпис на винената листа/

Меню за деца (2 – 12г) Комбинирано предястие; паста на фурна; котлет; пържени картофи; десерт; кока-кола и минерална вода.

Цена: 185 лв. за възрастен и 88 лв. за дете.

 

E’ Cotta

Меню за възрастни

Предястия: руле от прошуто пълнено с руска салата; тортина с артишок; микс сирена от Неброди с мармалад от лук и мед от кестени.

Паста: паста със сос от карфиол и свинско гуанчиале със стафиди и пиноли; ориз със аспержи и пушена скаморца. Основно: агнешко със сос от горски плодове и гланцирани картофи.

Плодове: бяло и черно грозде; ананас; нар. Десерт: бадемово парфе. По италианска традиция: свинско краче и леща.

Напитки: местно червено вино и вода само по време на вечерята. Бюфет с малки сицилиански сладки, чаша Амаро или 1 чаша лимончело след вечерята.

Меню за деца (4 - 12г) Комбинирано предястие; лазаня; месо; пържени картофи; десерт; кока-кола и минерална вода.

Цена: 195 лв. за възрастен и 97 лв. за дете.

 

Grand Hotel Et Des Palmes 4*

Меню за възрастни

Коктейл за добре дошли: стриди, тартини, изненадите на главния готвач.

Предястие: мус от раци върху тартина с авокадо и екзотични плодове. Ориз с черен сос от сепия, миди, яйца от морски таралежи, стрида, омар в коняк, Равиола от пълнозърнесто брашно, пълнена със сос от сезонни зеленчуци, омар с глазура от червена тиква и бейби калмари.

Основно: риба "Морски петел" с цикория и пюре от червени картофи. Сорбет от кактус. Кастриран петел традиционно пълнен със сушени плодове и кестени, круша "Уилиамс" с джинджифил и тарос.

Десерт: панетоне крем брюле с малини и френско грозде с канела, сладкиши.

Напитки: минерална и газирана вода, вино и шампанско селекция, кафе и алкохол.

Детско меню (3 - 10 г.) Типични сицилиански предястия, паста с доматен сос или печена паста, котлет със пържени картофи, десерт.

Напитки: безалкохолни напитки и минерална вода.

Цена: 285 лв. за възрастен и 137 лв. за дете

 

Cristal Palace 4*

Официалната вечеря започва в 20:30ч. на 31.12.2015 г. На вниманието на гостите ще бъде организирана кратка анимационна програма.

Меню за възрастни

Предястие: „Морски култ във фантазията на майстора готвач „ (съомга в баварски сос, салата от октопод със зелен лимон, стриди)

Основно ястие: Ризото Кристал (Цветове от тиква, опашка от скарида с шампанско).

Бузиате Морски дъх (Лаврак, тиквички и гранела от шам фъстък). Омар по каталунски. Мешани зеленчуци. Картофи ноазет.

Десерт: Карпачо от ананас с горски плодове.

Панетоне и леща за успешна Нова 2016 Година

Напитки: минерална вода, бяло вино, шампанско, амаро, ликъори, кафе

Меню за деца (4-11,99 г)

Предястие

Първо основно: Паста на фурна или лазаня

Основно ястие: Котлет с пържени картофи

Десерт

Напитки: кока кола или оранжада и вода

Цена: 185 лв. за възрастен и 89 лв. за дете ( 4 - 11.99 г)

 

 

Новогодишни менюта Катания, остров Сицилия

Ресторант К2, Катания

Меню за възрастен:

Аперитив: брускети, крокети, аранчине, чипс, панеле. Сицилианско предястие: сирена с подправки; пармиджана със син домат и чушки; различни пържени хапки с лук и домати; маслини и други.

Първо основно: Спагети завити в син домат на фурна; ризото с тиква и раци.

Основно ястие: Телешко на фурна с гъби с пюре от картофи на фурна.

Десерт: торта Касата „Сицилиана“ и торта с лимон и панетоне.

Напитки: натурална и газирана вода; червено вино; шампанско по време на вечеря.

По традиция: Котекино /варено свинско/ и леща. / сервират се като символ на просперитет и богатство/

Детско меню (3 - 7 г.)

Предястие: руле от прошуто с майонеза и вюрстел.

Паста на фурна; котлет с пържени картофи; десерт.

Напитки: кока-кола, минерална вода.

Цена: 148 лв. за възрастен и 78 лв. за дете.

 

Ресторант Il Pozzo

Меню за възрастен:

Аперитив: различни видове сокове и просеко /пенливо вино/ за добре дошли; микс от пържени хапки, панирани зеленчуци, панеле, сирена и кус-кус.

Предястия:1. Брезаола /сурово сушено филе/ от гъше месо, с черен трюфел и нар с паста пълнена с конфитюр от био лимон;2. Салтимбока по римски с паста пълнена с пушена скаморца и варен артишок.

Първо основно: ризото с крем от тиква и сирене "Качо"; ньоки по сардински с орехи, шпек и горгондзола.

Основно ястие: месо от телешко с печен бадем и картофи с майорана.

Напитки: леко газирана минерална вода, червено вино от Етна /само по време на вечерята/.

Наздравица в полунощ с бюфет от сладкиши, сезонни плодове,сушени плодове и панетоне.

Изисква се дрескод за официална празнична вечеря. Забранени са всякакъв тип бомбички и празнични запалими изделия.

Детско меню - до 5 год.

Предястие, лазаня , месо с пържени картофи, десерт, безалкохолно и минерална вода.

Цена: 205 лв. за възрастен и 117лв да дете.

Mercure Excelsior Catania

Меню за възрастен:

Аперитив на бармана: бюфет от хапки и тартини.

Предястие: риба меч със зеле и сицилиански броколи; кулис от раци; малко каноло пълнено със син домат; овча рикота и пушена риба тон; супа от нахут и кестени с панчета от свинско месо.

Основно ястие: ризото с артишок и миди; ботарга /сушен хайвер от риба тон/; домашни макарони с речен рак, домати и мента; филе с бадеми от Авола; картофи с шафран и десерт.

Напитки: минерална вода и вино. По традиция: Котекино /варено свинско/ и леща. / сервират се като символ на просперитет и богатство/

Детско меню (3 - 10 г.)

Типични сицилиански предястия, паста с доматен сос или печена паста, котлет с пържени картофи, десерт.

Напитки: безалкохолни напитки и минерална вода.

Цена: 245 лв. на възрастен и 137 лв. на дете.

 

Новогодишни менюта Флоренция

Toto

Традиционно предястие: “Каретто”

Първо основно: ньоки със сос сирена и манатарки; тортели с картофи от Муджело и сос с месо.

Основно ястие: стек “Фиорентина”; тосканска наденица; салата; пържен артишок.

Десерт.

Напитки: кафе, шампанско, вода и вино.

Цена: 139 лв. на възрастен и 70 лв. на дете.

 

Новогодишни менюта Рим

Opera

Меню

Предястие: Блюдо сирена с мед, микс от нарязани сухи мезета; питки на дървена пещ; различни видове брускети;

Първо основно: Равиоли с яйца правени на ръка по сорентински; ръчно правени ньокети с горгондзола;

Основно ястие: Мешана скара; картофи на фурна с розмарин; сезонна салата.

Десерти: Тирамису; Панетоне с ванилов крем.

Напитки: Вода; 1 бутилка вино на 4 човека; 1 бутилка просеко на 4 човека; кафе.

Преди полунощ: Котекино /свинско варено и леща/ .

Вечерята ще се акомпанира от тенори и сопрани, които ще пеят опера и неаполитански романси.

Цена: 156 лв. за възрастен и 77 лв. за дете (0 – 3,99г)

 

Новогодишни менюта Неапол

Ресторант Umberto

Меню за възрастен

Предястия: Осолени съомга и сепия със зеленчуци и сос коктейл роза ( майонеза, доматен сос, сметана)

Първо основно: Паста “Алла мазинело” /със сепия и червени скариди/

Основни ястия: Ризото с морски дарове и броколи; риба- Филе от ципура; Спаначен солен кейк

Десерт: Сладкиши и десерти; Пандоро (традиционен Италиански десерт) с крем чоко рум (шоколадов крем с ром)

За успешна Нова 2016 година леща и деликатес от свинско месо

Напитки: Аперитив, бяло вино, италианско шампанско Гост изпълнител по време на вечерята.

Меню за деца ( 2-11.99г)

Предястия: Прошуто и сирене Моцарела

Първо основно:Паста „Алла Соррентина“ ( с рагу и сирене Моцарела )

Основно ястие: Кюфтенца с пържени картофки

Десерт: Кексов сладкиш с шоколад и крем

Напитки: Плодов сок или безалкохолна напитка

Цена: 190 лв. за възрастен 95 лв за дете (2-11.99 г)

публикувана 11.2015   /  обновена 11.2015

Уважаеми клиенти,


Във връзка с наложените мерки за сигурност от здравните власти, както и поради необходимостта да обслужим с приоритет най-належащите заявки от ваша страна, се налага да въведем следните временни ограничения в работния ритъм и физическия достъп до офисите на Юзит Калърс:


  • Офисите ни в търговските центрове в София и Варна остават затворени до 12.04 включително;
  • за всякакви спешни въпроси и съдействие, поопълнете тази форма за обратна връзка
  • клиенти ще бъдат допускани в работещите ни офиси, от понеделник до петък в часовете от 10:30 до 17:00 ч.
  • влизането в офис ще бъде възможно на не повече от двама души едновременно;
  • моля спазвайте дистанция от 1,5 м от служителя и другия клиент в офиса;
  • моля след влизане в офиса използвайте препарат за дезинфекция на ръце.

Моля проверявайте в сайта ни за актуална информация относно работното време и контакти на офисите ни.


Юзит Калърс спазва всички предписания на здравните власти относно почистване на повърхности, дръжки на врати, както и други места, с които клиентите и служителите ни имат пряко съприкосновение.


Съветваме ви да не посещавате офисите ни, ако услугата, от която имате нужда, може да бъде осъществена по телефон и имейл. Моля спазвате предписанията на здравните власти за максимална социална изолация.


Надяваме се на вашето разбиране и търпение в тази извънредна ситуация. Стараем се да положим необходимата грижа за реорганизацията на вашите пътувания, спазвайки наложените за всички ни мерки.


Екипът на Юзит Калърс


Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка