Athos Palace Хотел 4*, Калитея

Athos Palace Хотел 4*, КалитеяНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Полуостров Халкидики, ръкав Касандра, Калитея

Хотелът:


Athos palace и Pallini Beach са два побратими хотела, част от веригата G Hotels, под чийто мениджмънт е и  Theophano. На пръв поглед изглеждат еднакви - големи бетонни мастодонти, но всеки от тях крие различен чар. Имат и много общи положителни характеристики като огромна плажна ивица със ситен пясък и плитък вход на морето, голяма инфраструктура включваща плажни барове, дискотека, басейн с олимпийски размери подходящ за спорти тренировъчни лагери, басейн с морска вода, тенис кортове, баскетболно игрище, волейболно игрище,  градини и приятно зелена маслинова горичка.  Освен за семейна почивка препоръчваме и двата хотела за конгресен туризъм, организиране на спортни лагери  и абитуриентски празненства.


Стаите:


Стандартните стаи не блестят с нещо особено, мебелите са по-скоро стари, но предвид описанието на общите хотелски части наистина не мислим, че ще прекарвате много време в тях, освен за кратка следобедна почивка или вечерен сън преди следвашия изпълнен със забавления ден. Ползването на сейф се заплаща по 4 евро на седмица.


Храната:


Изхранването може да решите дали да бъде полупансион закуска и вечеря или всичко включено в цената ол инклузив. Продуктите използвани за приготвянето на кулинарните изкушения се носят директно от частните градини на хотела.


Удобствата:


Чадъри и шезлонги на плажа и басейна се ползват безплатно от гостите на хотела. Има още интернет достъп, нощен клуб, игрища за баскетбол и волейбол, тенис корт, водни спортове, открити единият от тях с олимпийски размери и закрит басейн. Централната климатизация работи през месеците юли и август.


За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка