EAGLES PALACE Хотел 5*, Атон

EAGLES PALACE Хотел 5*, Атон

Атон, EAGLES PALACE Хотел 5*


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Намира се на третия ръкав на Халкидики – Атон, на 5 км от Орануполи, на брега на морето, с хубав плясъчен плаж.

Хотелът:


Хотелът е  носител на 6 награди за високо качество, включително и за най-добър хотел на 2007 година, а плажът му е носител на наградата Син Флаг, която се присъжда на плажове, които отговарят на цели 29 категории. Състои се от основна хотелска част и потънали в зеленина вили. Близостта му до Орануполи ви дава възможност да наемете лодка, например и да отскочите до близкия остров Амуляни или пък да обикаляте сред десетките пръснати малки островчета в района. Освен това, Орануполи е само няколко километра от входа към манастирите на Света Гора.


Стаите:


Стаите са много различни по вид и обзавеждане, но до една носят усещането за място на морето. Ние особено силно препоръчваме обновените апартаменти с една спалня, които са обзаведени с много вкус и модерното градско усещане е постигнато без да се наруши уюта и екзотиката на вила край морето.


Храната:


По отношение на храната, хотелът работи само на база закуска на шведска маса, но местоположението му предполага доста движение наоколо.


Удобствата:


Хотелът разполага с открит басейн, външен басейн с морска вода и вълнички, детски басейн, мини клуб, билярд, фитнес зала, водни спортове на плажа, анимация, безжичен интернет.


Други Хотели - Атон

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка