Grand Mediterraneo Хотел 4*, Флоренция

Grand Mediterraneo Хотел 4*, Флоренция

Флоренция, Grand Mediterraneo Хотел 4*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  Посочените цени включват: двупосочен полет, летищни такси и медицинска застраховка.


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:


Хотел Grand Mediterraneo е най-известния бизнес хотел във Флоренция. Избирайки този хотел, Вие избирате да бъдете в сърцето на града.Четиризвездният комплекс от две сгради се намира в района Санта Кроче, само на 5 минути от магистрала А1. Лесният изход от града е само в допълнение към близостта на главните търговски улици на Флоренция или пленителната гледка към Пиаца Микеланджело.


Стаите:


Климатик, отопление, работно бюро, минибар, LCD телевизор, сешоар, сейф, безплатен Wi-Fi интернет.


Храната:


Хотелът има 3 ресторанта – ресторант „Арно“, таверна и ресторант „Фиезоле“. Всички те са приятно осветени от естествена светлина, за да могат гостите да се отпуснат в спокойна атмосфера или да се нахранят в залата за вечеря, където могат да открият Тоскана и Флоренция чрез традиционата за района кухня. Ресторантите предлагат не само местна кухня, но и международна такава. Има възможност за резервация и организиране на церемонии, банкети или бизнес вечери.


Удобствата:


Паркинг с вместимост за коли, мотори и велосипеди, безплатен Wi-Fi интернет в целия хотел.


Други Хотели - Флоренция

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка