Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели - Коста дел Сол

Las Palomas Хотел 4*, Коста дел СолНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Полуградски хотел, само за 15тина минути сте в центъра на курорта, толкова горе-долу ще са ви необходими и за да стигнете до плажа. Избрахме да включим този хотел в селекцията ни заради наистина многото положителни отзиви за него от наши клиенти, което прави излишно всякакво допълнително хвалене. Вашето мнение е най-големия съдник и най-силната реклама.

Стаите:

На разположение в  стаите има телефон, сателитна телевизия, сейф срещу доплащане, климатик, балкон в повечето стаи, оферираните цени са само за стаи с балкон.

Храната:

Изхранване на закуска и вечеря в основен ресторант на блок-маса с разнообразни блюда от Европейската и Средиземноморската кухня.

Удобствата:

Хотела няма нужда от многословни описания, тъй като е познат на българския пазар и има достатъчно много фенове, които да го препоръчат. Разположен в Торемолинос, в зоната La Carihuela, на 15 мин. пеша от центъра на курорта.Реновиран през 2005 и 2006 г. 

 

В територията -  основен ресторант, пиано бар, открит басейн, джакузи, малък детски парк, стая за багаж.

Други Хотели - Коста дел Сол

Получавай пръв най-изгодните оферти