Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Le Chateau de Prestige Хотел 5*, Кемер

Le Chateau de Prestige Хотел 5*, КемерНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Разположен е в района на Кемер, където плажът е дребен чакъл, смесен с пясък. Едно от безспорните предимства на Le chateau de prestige е близостта му до населено място. Това е един от малкото хотели, където спокойно може да напуснете терориторията им и да има къде да се разходите, разнообразите престоя си или просто разгледате шарените сувенири по сергиите наоколо.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

Огромната територия на хотела от една страна се намира в полите на Кемерските скални планини, от друга се мият от морските вълни. Плажа му е собствен като до него се стига по въздушен мост, издигнат над улицата пресичаща и разделяща прилежащата инфраструктура на две. Условно в едната част са корпусите за настаняване, включително еднофамилни къщички с частно джакузи за по-претенциозните клиенти, басейните, заведенията за хранене и по-тихите и спокойни барове. От другата страна на улицата са зоните за активна почивка и развлечение, включително дискотеката и барове около по-малки басейни където купона може да продължи до малките часове на деня без това да обезпокоява копнеещите за сън гости на хотела.


Едно от безспорните предимства на Le chateau de prestige е близостта му до населено място. Това е един от малкото хотели, където спокойно може да напуснете терориторията им и да има къде да се разходите, разнообразите престоя си или просто разгледате шарените сувенири по сергиите наоколо. Ако все пак решите че предпочитате сигурноста на затворения хотелски комплекс, то в никакъв случай няма как да скучаете с богатото разнообразие от сухоземни и водни спортове и атракциони, които се предлагат. А ако се почувствате сам сред тълпата, потърсете някой от многобройните професионални аниматори - те ще се погрижат за нула време да възвърнете доброто настроение.

Други Хотели - Кемериконка иконка