Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Melas Holiday Village Хотел 5*, Сиде

Melas Holiday Village Хотел 5*, СидеНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Хотелът наистина се отличава от всичко останало наоколо със зеленината си, а територията му може да се сравнява с тези на най-големите 5 хотели в Белек, например. Трябва да се отбележат предимствата на басейните, които сякаш нямат край и хубавия, макар и малък аквапарк, който може да достави удоволствие не само на най-малките.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

Още един хотелски комплекс, идеален за семейства с деца. чиято огромна зелена градина се спуска стъпаловидно към морския бряг. Може да оцените тази красива гледка най-добре от терасата на основния ресторант. Дори да сте с бебе под 2 годинки пак няма от какво да се притеснявате като условия на настаняване и обслужване.


Ако пък сте младежка компания, която обича активната почивка и разнообразните спортове, отново Мелас Холидей Вилидж е вашето място. Тук може да практикувате тенис, волейбол, баскетбол, обикновена и водна аеробика, скуош или защо не просто да се развихрите около водните пързалки и атракциони.


Ако дискотеката в хотела се окаже тясна за вихрените ви танци, съвсем наблизо е центъра на гр. Сиде е известната дискотека Oxid, където може да се разкършите под ритмите на най-горещите летни хитове.

Други Хотели - Сидеиконка иконка