Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Olympus Thea Хотел 4*, Олимпийска ривиера

Olympus Thea Хотел 4*, Олимпийска ривиера

Олимпийска ривиера, Olympus Thea Хотел 4*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  деца до 12 годишна възраст се настаняват без доплащане.


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Олимпийска ривиера, Пиериа - Платамонас

Хотелът:


Хотел Olympus Thea е разположен на пътя Солун-Атина, точно преди Темпи, в непосредствена близост до крайбрежното градче Платамон. От панорамната му външна тераса се разкрива прекрасна гледка към старинен замък от една страна и морската шир от друга. С амфитеатрално разположение сред много зеленина и на 500 метра от дълга плажна ивица, отличена със Син Флаг за чистота. Хотелът е подходящ не само за лятна почивка край морето, но и за всякакъв вид празнични и фирмени събития. Работи целогодишно, което го прави отличен избор за посрещане на Нова година или Великден. Бутиков дизайн на интериора и светли, чисти стаи. Осигурен е безплатен транспорт с минибус до плажа и обратно на всеки 30 минути между 10:00 и 22:00 часа.


Стаите:


Климатик, сешоар, безжичен интернет, мини бар, сейф, сателитна телевизия, шумоизолирани стаи.


Храната:


Основен ресторант и бар.


Удобствата:


Външен басейн, детски басейн и площадка за игра, мини маркет. Безжичен интернет на територията на хотела. Удобства за гости в неравностойно физическо положение.


Други Хотели - Олимпийска ривиераиконка иконка