Rachoni Resort Хотел 2*, о-в Тасос

Rachoni Resort Хотел 2*, о-в Тасос

о-в Тасос, Rachoni Resort Хотел 2*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  дете до 4 годишна възраст се настанява без доплащане.


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Остров Тасос, Скала Рачони

Хотелът:


Хотел Rachoni е разположен на първа линия до самото море, с хубав пясъчен плаж и изглед към зелените хълмове на Тасос. Може да избирате да се разхладите в кристалночистите морски води или в един от двата басейна на комплекса. Близкото му отстояние до основния път, обикалящ острова, го прави идеален за разглеждане на околноста и всички местни зебележителности. Няма обособен паркинг, колите се оставят на улицата пред хотела. Около него не е много застроено, което допълнително улеснява намирането на паркоместа. Добър избор, както за семейна почивка така и големи компании.


Стаите:


Телевизор, балкон, сателитна телевизия, телефон, климатик.


Храната:


Основен ресторант, воден бар.


Удобствата:


Безплатен достъп до безжичен интернет около рецепцията, външен басейн.


Други Хотели - о-в Тасос

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка