SAVOY Хотел 5*, Шарм ел шейх

SAVOY Хотел 5*, Шарм ел шейхНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Първа линия до плажа, на 15км от Наама бей в района на Шаркс бей

Хотелът:

Изключително стилен хотел и луксозен според арабските стандартни. Любимият избор за почивка дори на външния министър на Египет. Външните басейни се затоплят през зимата, изключение прави основния. На плажа има пясъчна ивица,но при влизане е коралов риф.  Има стаи за хора с увреждания.

Стаите:

Фамилните стаи са 1 помещение с три редовни легла, стандартните стаи са с морски изглед, изглед към басейн или градина. Има 9 вили.  Всички вили имат собствено басейнче.  Стаите с морски изглед са според наличностите на хотела и той може да бъде частичен или пълен. Минибара е празен и се запълва по заявка и срещу заплащане. Сейф в стаите, безплатен. Максималното настаняване в стандартните стаи е 2+1. Има свързани стаи, но също са според наличностите и не се гарантират предварително. Семпло обзавеждане, огромни тераси, достатъчно комфортно при допълнително легло.

Храната:

Удобствата:

Извън централния портал има инфраструктура наречена Soho Square с най-разнообразни ресторанти, барове, магазини и дискотека. В хотела има 4 а ла карт ресторанта, всеки може да се ползва по веднъж безплатно по време на престоя за гости на AI. За гости на BB, HB, FB а ла карт ресторантите са с 20 отстъпка в цената. СПА център и фитнес, забранени за лица под 16 години. За вечерите в ресторанта се изисква официално облекло.

Други Хотели - Шарм ел шейх

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка