Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели - Торемолинос

SOL ALOHA PUERTO Хотел 4*, ТоремолиносНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Намира се в курорта Торемолинос, точно на границата му с Беналмадена, на 9 км от летището на Малага, на брега на морето – пред него минава пешеходната плажна ивица.

Хотелът:

Хотелът е съставен от два карпуса, като повечето стаи гледат поне странично към морето. На 2 мин от хотела се намира яхтеното пристанище на Беналмадена – Puerto Deportivo с баровете, ресторантите и магазините. На 5 мин е и Аквариума на Беналмадена. Центъра на Торемолинос е на 15 мин пеш по крайбрежната улица.

Стаите:

Хотелът е разположен Г-образно към морето и повечето стаи гредат към него. Всяка стая разполага с климатик, телевизор, телефо, сешоар.

Храната:

Храненето в хотела е закуска и вечеря на шведска маса - чай, кафе и сокове от машина по време на закуската са безплатни, а всички останали напитки се консумират срещу допълнително заплащане. Хотелът разполага с 2 ресторанта и 3 бара.

Удобствата:

Хотелът разполага с 2 открити басейна, единия се затопля през зимата, 1 закрит басейн, дестки басейн, фитнес зала,  тенис на маса, мини клуб


иконка иконка