Trikorfo Beach Хотел 3*, Ситония

Trikorfo Beach Хотел 3*, Ситония

Ситония, Trikorfo Beach Хотел 3*


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Полуостров Халкидики, ръкав Ситония, Трикорфо

Хотелът:


Комплекс Trikorfo Beach се състои от 25 напълно самостоятелни къщички, идеално за семейства или приятелски компании. Заобиколени от обилна зеленина и множество маслинови дръвчета, на броени крачки от прекрасен пясъчен плаж и живописен залив . Всички вили са напълно оборудвани с всичко необходимо за да се почувствате уютно и като у дома. Верандите са най-доброто място където да прекарвате топлите летни нощи в добра компания и наслаждавайки се на свежия морския бриз. 

Стаите:

Храната:

Удобствата:Amenities


Air ConditioningParkingPlaygroundRestaurant : tavernWireless Internet Connection in Public AreasBaggage HoldMini Market Recreations


Basketball court : 2 basketball courtsPlayground : 2 playgrounds Други Хотели - Ситония

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка