Valmer Resort Хотел 3*, Сейшели

Valmer Resort Хотел 3*, Сейшели

Сейшели, Valmer Resort Хотел 3*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  Посочените цени включват: 7 нощувки и закуски.


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:


Хотелски комплекс Valmer Resort е разположен в южната част на остров Махе, на около 250 м. от пясъчен плаж, на собствен залив . Магазини, ресторанти, кафенета, барове, супермаркет се намират на около 500 м, международното летище - на около 20 км и трансферът отнема обикновено по-малко от половин час. Сравнително малък и спокоен хотел, разположен на склон с прекрасна гледка към Индийския океан и сред тропическа градина. 


Стаите:


Климатик, минибар, телевизор, таванен вентилатор, сейф, кухненски кът, трапезария, тераса, безплатни тоалетни принадлежности. 


Храната:


Един основен ресторант с креолска и интернационална кухня.


Удобствата:


2 басейна, бутик, тенис на маса, безплатно ползване на Wi-Fi в бара на хотела, детска площадка и библиотека, СПА център.


Други Хотели - Сейшели

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка