Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Vincci Taj Sultan Хотел 5*, Хамамет

Vincci Taj Sultan Хотел 5*, ХамаметНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Този хотел определено много, ама наистина много ни харесва. Не само заради огромния външен басейн, около който е организирана цялата останала инфраструктура. Не само защото се намира в Ясмин. Не само защото е запазил класата си и предлага единствено база на изхранване полупансион. Не само защото всичко е просторно и светло - от ресторанта до стаите за настаняване. Не е и заради хубавия плаж. Харесва ни защото има дух и атмосфера. Истински и неподправени.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

Разположение на хотела: разположен на 80 км от летището на Монастир, 45 км. от Тунис, на 6 км от Хаммамет, в центъра на Ясмин Хамамет. Всички стаи са с балкон или тераса, климатик, мини бар и платен сейф. Плажа е пясъчен; чадъри, шезлонги и матраци се предлагат безплатно, а плажните кърпи - срещу депозит.

На територията разполага с:  3 ресторанта, 2 бара, мавританско кафене, открит басейн, закрит басейн с подгряване на водата през зимния период, развлекателни и анимационни програми, сауна, турска баня, масаж, козметичен център, фризьорски салон, 2 тенис корта, фитнес, водни спортове и развлечения

За децата: детска секция в основния басейн, детска площадка, мини клуб

Възможност за безплатно практикуване на следните спортове:плажен волейбол, аеробика, водна аеробика

Други Хотели - Хамаметиконка иконка