Изгодни оферти за самолетни билети до Буенос Айрес

ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО БУЕНОС АЙРЕС, АРЖЕНТИНА

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Буенос Айрес, Аржентина? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Буенос Айрес да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Буенос Айрес, за различни дати на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Аржентина са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.

КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО БУЕНОС АЙРЕС

Полети от България до Буенос Айрес, столицата на Аржентина, има от София и Варна. Летищата в  Солун и Букурещ са други възможности за стигане до Буенос Айрес за онези, които се намират в части на България, близки до Гърция и Румъния.


 
»  София – Буенос Айрес
Удобни полети на ниски цени от София до Буенос Айрес предлагат Turkish Airlines (с прекачване през Истанбул), Lufthansa (през Франкфурт), ITA Airways през Рим, British Airways през Лондон. Има и доста различни варианти с две прекачвания. 
 


» Варна – Буенос Айрес
Полети само с едно прекачване през Истанбул предлагат Turkish Airways и Eurowings Discover. Ако прекачванията не ви притесняват – има и други варианти за избор на авиолиния от Варна. 

 

» Букурещ – Буенос Айрес
Ако решите да пътувате от Букурещ е вероятно да намерите доста изгодни цени на самолетни билети. Полети с едно прекачване предлагат Turkish Airways, Lufthansa, Air France, KLM, Tarom, в комбинация с Aerolineas Argentinas през Мадрид и мн.др.


 
»  Солун – Буенос Айрес
Ако за вас Солун е удобна начална точка за пътуване, са възможни полети с едно прекачване на Turkish Airlines, Lufthansa, KLM и British Airways. 


С нашата търсачка ще можете да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Буенос Айрес, като ще откриете и комбинации на полети на различни авиокомпании.

ЛЕТИЩЕ В БУЕНОС АЙРЕС И ТРАНСПОРТ ОТ ЛЕТИЩЕТО


Международно летище Министро Пистарини/Ministro Pistarini International Airport (с код EZE), известно още като международно летище Ezeiza (Ezeiza International Airport) е най-голямото в Аржентина. През него минава повече от две трети от межднародния трафик на страната. Въпреки че Буенос Айрес се обслужва и от международното летище Хорхе Нюбери, летище Ezeiza остава основният авиационен център на аржентинската столица. Летището е разположено на 31 км от центъра на Буенос Айрес, в югозападната част на града.


На летището ще намерите традиционните за всеки международен аеропорт информационни бюра, банкови офиси, банкомати, обменни бюра, множество магазини, ресторанти и кафенета, както и ВИП зали. 


Трансфери и автобуси от и до международно летище Ministro Pistarini


Тъй като летище EZE не е свързано с Буенос Айрес чрез несъмнено ефективната мрежа на метрото в Буенос Айрес, градските автобуси и маршрутките Manuel Tienda León са единствените евтини варианти за достигане до центъра на града. Всъщност градските автобуси на Буенос Айрес са най-евтиният вид транспорт. Въпреки това техните времеемки маршрути ги правят далеч по-малко популярни сред пътниците от по-скъпите, но по-удобни и бързи маршрутки на Tienda León.

С автобус 8Е можете да стигнете до центъра на столицата. Автобусите са на всеки 30 минути (без неделя и официални празници). Имайте предвид, че без задръствания, пътят е повече от час, а летищните власти съветват да пазите вещите си и да имате предвид, че е възможно да се наложи да пътувате прави. 


Имайте предвид, че в Буенос Айрес не можете просто да си купите автобусен билет. Първо, трябва да си купите презареждаща се карта SUBE и да я заредите с пари. По този начин, когато влезете в автобуса, шофьорът ще таксува картата ви, в зависимост от това докъде пътувате.


Маршрутките Тиенда Леон са доста по-скъп, но и значително по-удобен вариант за пътуване до града. Билети можете да закупите на терминали А и С, както и на уеб страницата на компанията. Освен транспорт до столицата, можете да ги използвате и ако се налага да сменяте полет от друго летище. 

Хотели в Буенос Айрес, Аржентина

Експертна консултация и резервация на хотел в Буенос Айресили друга точка в Аржентина може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Буенос Айрес

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване до Аржентина, препоръчваме да направите застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.
Цените на застраховките за пътуване до Аржентина са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате. Съветваме ви да си направите застраховка с високо покритие, тъй като цените на медицинските услуги са много високи.
 
Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина”

 

Как може да закупите самолетен билет ИЛИ хотел за пътуване до Буенос Айрес

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до Буенос Айрес или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Буенос Айрес от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Буенос Айрес или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Буенос Айрес с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Буенос Айрес може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Медицински разходи в чужбина”.

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:00 ч. до 19:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни експерти по самолетни билети и туристически услуги. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Буенос Айрес; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Буенос Айрес  и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Буенос Айрес може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят с клиенти на място и през уикенда:

 

Mall of Sofia, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 19:00 ч.; 
Varna Mall, Варна - работно време: понеделник - събота от 10:00 до 20:00 ч., неделя – 10:00 – 19:00 часа.
 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

Необходими документи за пътуване до Буенос Айрес

Документите, които е необходимо да представите за полета ви до Буенос Айрес са:
 

  • Паспорт с валидност минимум 6 месеца след очакваната дата на прибиране от Аржентина;
  • Българските граждани нямат нужда от виза за престой до 90 дни. 
  • електронно копие на Вашия двупосочен самолетен билет или бордна карта, ако имате направен онлайн чек-ин. Попитайте Вашия консултант в Usit Colours какви са възможностите за онлайн чек-ин.
  • при пътуване с непълнолетни деца: копие на акт за раждане и нотариално заверено пълномощно от родител/и, непътуващ с детето.

 
Ако имате резервация за нощувки в хотел в Буенос Айрес или околността, е добре да имате копие от ваучера за настаняване. Освен доказателство за платена резервация, той съдържа и полезна информация за адреса, телефона и точното име на хотела.
 
В случай че сте си купили застраховка за пътуване в чужбина, е важно да носите полицата на застраховката. В нея е изписан и контакт за спешна връзка със застрахователя. 

 

 

 

« обратно

 

От Lyudmila Vlaeva

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Людмила Влаева е с copyright права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva