Изгодни самолетни билети до Рио де Жанейро, Бразилия

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО РИО де ЖАНЕЙРО, БРАЗИЛИЯ

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Рио де Жанейро, Бразилия? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Рио де Жанейро и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до Рио де Жанейро за различни дати и дестинации. Ако вашите критерии за полети до Бразилия са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.

КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

Полети до Рио де Жанейро от България има от София, Варна и Бургас. В търсене на най-изгодните цени, не пропускайте да търсите и като алтернатива полети излитащи от Букурещ или Солун. Galeao International Airport и Santos Dumont Domestic Airport  са двете летища, обслужващи вътрешни и международни полети до Рио де Жанейро, Бразилия.

 

» София – Рио де Жанейро


Редовни авиокомпании като Air France, Lufthansa, Alitalia, KLM и други предлагат ежедневно полети до Рио де Жанейро с едно прекачване до летище Galeao и с две прекачвания до летище Santos Dumont . Португалската компания Tap Portugal, Austrian Airlines, Bulgaria Air и редица други предлагат удобни комбинации за полети всеки ден от седмицата и до двете  летища.

 

» Варна – Рио де Жанейро


Полети от морската ни столица до Рио де Жанейро се оперират ежедневно от редовни превозвачи, като задължително включват поне две транзитни летища (най-често през София, Истанбул, Виена, Париж или други). Според периода на пътуване може да избирате на кое летище да кацнете – Galeao или Santos Dumont.

 

» Бургас – Рио де Жанейро


В търсене на изгодни полети от България до Рио де Жанейро, проверете за възможности за излитане от Бургас. Основно S7 Airlines предлагат комбинации от полети с други редовни авиолинии като KLM, Air France и Emirates. Всички полети от Бургас са с две прекачвания (до летище Galeao) или с три и повече прекачвания (до летище Santos Dumont).

 

» Букурещ – Рио де Жанейро


Ако живеете в близост до Румъния, то не пропускайте да разгледате опциите за полети от Букурещ до Рио де Жанейро. Добре познатите ни Air France, British Airways, KLM, Swiss и други изпълняват ежедневно полети с едно или две прекачвания (зависи до кое летище) до тази дестинация.

 

» Солун – Рио де Жанейро


Alitalia, Austrian Airlines, Aegean Airlines и редица други редовни превозвачи могат да предложат за всеки ден от седмицата удобни комбинации от полети и до двете летища на Рио де Жанейро.

 

» Рио де Жанейро – София


Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Бразилия към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Рио де Жанейро са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети.


Нашата търсачка за самолетни билети помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Рио де Жанейро като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Рио де Жанейро и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Рио де Жанейро, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

 

Galeao International Airport (GIG) и Santos Dumont Domestic Airport (SDU)  са двете летища, обслужващи вътрешни и международни полети до Рио де Жанейро, Бразилия.

 


Летище Galeao е по-натвоареното международно летище и е разположено на близо 20 км. от центъра на града.

За да се придвижите до централната част може да използвате автобус, такси или комбинация от автобус и метро.

 

Линия 2145 и 2016 на автобусния транспорт могат да Ви откарат от летището до желана спирка в града. Автобусите се движат на 30 мин. и билетът в една посока струва около 5 USD.

 


Ако решите да използвате услугите на местните таксита, бихме препоръчали компания Aerocoop. Пътуването с такси до центъра ще отнеме между 20 и 35 мин. и струва средно 9 USD.

 


Тъй като метрото няма спирка директно на летището, най-близката, от която може да се качите е Vincente de Carvalho. От летището до тази спирка може да придвижите за около половин час с BRT (Bus Rapid Transit) автобус. След като пристигнете на метростанция Vincente de Carvalho трябва да се прехвърлите на метро линия L2 по посока центъра на Рио де Жанейро. Общо калкулирано тази комбинация от BRT и метро ще струва около 3 USD. Автобусът се движи на всеки 15 мин., а метрото на 2 - 5 мин.

 

 

 

Летище Santos Dumont e второто по големина и натовареност летище, което обслужва полетите до Рио де Жанейро. Тъй като е разположено едва на 2 км. от центъра на града, транспортът, който свързва летището и центъра е бърз, евтин и леснодостъпен.

 

Най-лесно би било да се качите на такси, като се уверите предварително, че апаратът на шофьора е включен. Едно пътуване с такси до центъра трае около 3 мин. и струва между 3и 4 USD.

 


Ако желаете да използвате метрото, най-близката метростанция, от която може да се качите е Cinelandia . За да стигнете дотам от летището може да вървите пеш (около 1 км.) или да използвате таксиметрови услуги. Цената на билета за метрото струва  1 USD.

 


За ентусиасти, които пътуват с по - малко багаж, бихме препоръчали да извървите разстоянието пеш до централната част на Рио де Жанейро. Разстоянието е малко, около 2 км., като по този начин още с пристигането си чрез тази разходка ще усетите бразилската атмосфера по улиците на града.

Хотели в Рио де Жанейро

Експертна консултация и резервация на хотел в Рио де Жанейро или друга точка в Бразилия може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Рио де Жанейро

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Рио де Жанейро, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Рио де Жанейро са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Рио де Жанейро

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Бразилия или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Рио де Жанейро от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Рио де Жанейро или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн платформа за търсене на полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Рио де Жанейро с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:30 ч. до 22:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни туристически консултанти. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Рио де Жанейро; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Бразилия и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Рио де Жанейро може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и четири офиса, които работят и през уикенда, с удължено работно време:

 

Mall of Sofia, София - работно време - всеки ден от 9:30 до 21:00 ч.

Serdica Center, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Paradise Center, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

 

« обратно

 

От Кристина Симеонова

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Кристина Симеонова е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva