Изгодни самолетни билети до Бали

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО БАЛИ

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Бали, Индонезия? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Бали и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до Денпасар – летището за посещение на Бали, за различни дати и дестинации на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Бали са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.


КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО БАЛИ

Полети до Бали от България има от София, Варна и Бургас. Ако предпочитате и Ви е по-близко може да търсите изгодни цени на полети и от Букурещ и Солун.

 

» София – Бали
Редовни полети до Бали от София изпълняват авиокомпании като Turkish Airlines, Qatar Airways, Emirates, Malaysia Airlines, KLM и други. Взети заедно всички тези компании покриват със своя график на полети всеки един ден от седмицата. По-голямата част от възможните опции за резервиране включват само едно прекачване.

 

» Варна – Бали
Ако търсите да резервирате полет до Бали от морската ни столица, то имайте предвид допълнителното прекачване, най-често в София. Редица добрепознати авиокомпании позволяват различни комбинации от полети в удобен за Вас ден.

 

»  Бургас – Бали
В някои случай може да намерите изгодни цени на полети до Бали от Бургас. Основно руският превозвач Aeroflot предлага комбинация от полети с други редовни авиолинии като Qatar и Emirates, до три дни седмично. Всички полети от Бургас са с минимум две прекачвания.

 

» Букурещ – Бали
Ако живеете в североизточна България може да търсите полети до Бали на добри цени от Букурещ. Turkish Airlines (през Истанбул), Qatar Airways (през Доха) и Emirates (през Дубай) предлагат ежедневно полети с едно прекачване.

 

» Солун – Бали
В търсене на най-добрата цена, не пропускайте и вариант за полет от Солун. Турските авиолинии предлагат ежедневно полети до Бали с прекачване в Истанбул, а редица други редовни авиолинии – комбинация от полети с едно и повече прекачвания.

 

» Бали – София
Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Бали към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Бали са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети.


Нашата търсачка за полети помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Бали като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Бали и транспорт до центъра на града

Международно летище на остров Бали - Bali Ngurah Rai International Airport (с код DPS), познато още като международно летище Денпасар e основното летище в Бали и второто най-натоварено летище в Индонезия. Разположено е на 13 км южно от Денпасар.
 

За придвижване от летището до вашия хотел имате на разположение няколко варианта:
 

Може да се възползвате от услугите на Go-Car или Grab чрез мобилния си телефон. Двете start-up компании предлагат възможността само с няколко клика да повикате кола, която да ви откара до желание от вас хотел. Имайте предвид, обаче, че макар това да е най-евтиният вариант за придвижване, не е за предпочитане в случаите, когато пътувате с деца или с много багаж. Двете компании нямат лиценз, позволяващ им да оперират на международното летище, което значи, че ще се наложи да повървите около километър до най-близкия хотел или бензиностанция от където ще можете да заявите вашата кола.
 

Удачен вариант е да ползвате услугите на Klook, друга start-up компания, която предлага частни трансфери от летището на изгодни цени. Можете да резервирате предварително чрез мобилно приложение или през уебсайта им. Цените им варират от 90.000RP/ 11 лв. до 225.000RP/ 28 лв. на посока в зависимост от дестинацията.(*цените са актуални към времето на написване на този текст, моля прегледайте сайта на компанията за най-акуратна информация.)
 

Бихте могли да се уговорите с хотела, в който ще отседнете, да ви бъде осигурен трансфер от летището, но имайте предвид, че цената ще е доста по-висока. Препоръчва се за по-екзотични хотели, до които някой шофьори изпитват трудности да стигнат, поради специфичната локация или ако просто не ви се занимава да търсите други варианти. Макар и по-скъпо, все пак цените в Бали са сравнително ниски. Все пак при запитване за трансфер от хотела, попитайте каква ще бъде сумата, която ще ви вземат. 

 

Автобусите Sarbagita са друг вид транспорт до центъра на столицата и са на цени от $0,30 на посока, като учениците се возят безплатно. Маршрутите на автобусите водят до две крайни точки три пъти дневно – едната линия до Nusa Dua, а другата линия до Batubulan.  

 

Шатъл трансферите, предлагани от компания Plus Priority, са изключително изгодна опция за придвижване на територията на Бали. Билетът струва 25 и може да се използва в рамките на 5 дни за транспорт почти из целия остров.


На на последно място, разбира се, добрият стар пазарлък с шофьорите на таксита, намиращи се пред терминала, който ще се опитат да привлекат вниманието ви по всякакъв начин. Добър съвет е да обсъдите цената на пътуването преди да се качите в таксито. Препоръчана такси компания е Blue Bird.

Хотели в Бали

Експертна консултация и резервация на хотел в Бали или друга точка в Индонезия може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Бали

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Бали, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Бали са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Бали

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Бали или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Бали от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. 

 

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Бали с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Бали може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Медицински разходи в чужбина.

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:00 ч. до 21:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни експерти по самолетни билети и туристически услуги. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Индонезия; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Бали и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Бали може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят с клиенти на място и през уикенда:

 

Mall of Sofia, София - работно време: понеделник – събота от 10:00 до 19:00 ч.; неделя от 12:00 до 16:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 19:00 ч.

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

 

 

« обратно

 

От Кристина Симеонова

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Кристина Симеонова е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva